Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Én is kipróbáltam, nekem nagyon tetszik, remek grafika, nagyon jó pályák, élvezetes, szórakoztató hentelés, és azért van pár apróság ami feldobja mint a fejlesztheő fegyverek, a kombók, a "lézer-lasszó", a vicces archievmentek, (seggbelővés - fire in the hole
). Röviden ennyi, átmenet a Serious Sam féle tömeg mészárlás, és az átlago pár fős összecsapásokból álló FPS-ek között. Nem pörög túl én nem is fullad unalomba, nekem pont ideális.Negatívumok is vannak persze: a sztorit egy általános iskolás fogalmazásából lophatták, és sajna 100% csőjáték, a kijelölt útról egyáltálán nem térhetünk le. Ez így rosszul hangzik, de játék közben azért annyira nem zavaró ha előre így állunk hozzá, bár én nem tudtam róla mégsem zavart. Agyon van szkriptelve még a játékmenet de ez elég érdekes, és látványos ahhoz hogy ne zavarjon különösebben.
Szerintem kipróbálni érdmes, rossznak senki nem nevezheti, a stílusán belül pedig kiváló. Ugye a Starcraftot sem szidom azért ami, ezt sem kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ps5 Ninja Gaiden 4 dobozos hibátlan!
- ASUS Vivobook 17X I9 13900H 40GB DDR5 RAM 1TB M2 SSD
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Röviden ennyi, átmenet a Serious Sam féle tömeg mészárlás, és az átlago pár fős összecsapásokból álló FPS-ek között. Nem pörög túl én nem is fullad unalomba, nekem pont ideális.