- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Tudna valaki segíteni a multis teljesítmények (2db) elérésében?

-
mikrosuttii
aktív tag
Saját G
-
BMWFan
senior tag
-
Pipó
őstag
Van magyarítás a játékhoz. Tegyetek egy próbát, megéri. Őrült hangulatos játék!!!
-
Kyster
csendes tag
Jó játéknak találtam, a grafika szép volt, a skillshot rendszer pedig újdonságnak hatott, bár semmi extrával nem szolgált szerintem. Egyszer-kétszer érdemes végigvinni, még a nagymenő macsódumák is elmennek, pedig általában azok elég szánalmasak szoktak lenni.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az egyik leghihetetlenebb újítás, hogy a "játékosok most már ki tudnak lépni a nyitó képernyőből, az Escape gomb használatával." Köszönjük!
Íme a teljes lista:
- Elérhetőek a letölthető Anarch pályák a meccskészítő rendszerben.
- A tapasztalati pontok nem tűnnek el egymást átfedő mérkőzések esetén.
- A Double Penetration skillshot nem jelent meg néhány esetben, ha Challenge ellenfelek ellen használtuk a csapat verziós módban
- Az Anarchy Environmental Skillshot már megjelenik a többjátékos mód Skillshot adatbázisában.
- Quick Match esetén automatikusan beindul a keresés, ha a játékosok kilépnek, miközben szavaznak az új pályáról.
- A Collapsed Buliding Echo közben most már rendesen megjelennek az extra pontok.
- A játék néha kifagyott halál utáni betöltéskor, most már nem.
- A játékosok most már ki tudnak lépni a nyitó képernyőből, az escape gomb használatával.
- FPS problémák kipipálva (mármint felbontásból adódóak, nem a stílusra gondoltak).A Bulletstorm DLC címe Gun Sonata, amiből arra következtethetnénk, hogy itt bizony új fegyvereket kapunk, de nem. Új pályákat viszont igen: két új Echoes és három új Anarchy pályát, egész pontosan. A csomag mérete durván 442 mega, 800 Microsoft Pontért a Tiétek lehet.
A DLC már elérhető Xbox LIVE-on, PlayStation Networkre nem sokára érkezik. Mindezek után pedig a PC-sek is megkapják a magukét, amennyiben hajlandóak rákölteni 10 dollárt.Azt írják hogy Steam-en elérhető a patch,linket sajnos nem találtam.
-
Serpiko
addikt
válasz
MoRtoN Seven
üzenetére
PC-n fogom tolni, ha meglesz a gém de van egy XBOX 360 PC controllerem és azzal fogom csapatni.

-
planbmokus
senior tag
megvettem a Limited Editiont, de nem engedi lehívni a bonus pack-ot és frissíteni sem akarja a játékot a GfWL.. felfrissítettem a GfWL-t, most már az acc-omba beenged, de a bonus packra még mindig hibát dob és a frissítésnél azt írja, hogy indítsam ujra a game-t, de ezután se frissít... valakinek van tippe?
-
MoRtoN Seven
csendes tag
A játékkal még nem túl sokat játszotam de eszméletlen újitásokvannak benne amit még fps ező nem látott. Én imádok xboxon fpsezni jobban szeretek mint pc (nem mindig volt ez ám így) leashelésh nagyon szorakoztató és kontroleren az egész irányitás jól meg van oldva szerintem ha valaki pcn akarja játszani akkor nem árt egy programoszható gombokkal elátott egér mert különben a kombók végre hajtása nagyon körülményes tud lenni. A skillpoint rendszer nekem személyesen nagyon tetszik mert igy az ember nem csak arra figyel hogy júj mi fog történni a következő pályán hanem minden egyes kill érdekli és törekszik minnél szebben megcsinálni a játék folyamatosan tud ujjat mutatni és nehézségi szinttől függetlenül teli van kihívással. A multiplayert még nem igazán volt lehetőségem kipróbálni de a közeljövőben ezt is megfogom ejteni

-
Serpiko
addikt
válasz
MoRtoN Seven
üzenetére
Nekem nincs meg de várom a véleményed. Ha meglesz nekem PC-re lesz.
-
MoRtoN Seven
csendes tag
Én Boxra veszem meg remélhetőleg ma igérem irok véleményt a játékról és remélem én is fordulhatok hozzátok segitségér.
Új hozzászólás Aktív témák
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs