- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Figyi nem kell törölni magadat, csupán ne játszunk náluk és egy időintervallumon belül észre fogják venni, hogy nem jó felé haladnak ezzel a dologgal. Biztos, hogy ez csak egy próba, hogy mennyit lehet lehúzni rólunk fogadókról, ahogy látják a kevesebb befizetést és fogadást egyből visszafognak hátrálni.
-
sniper elite
senior tag
Amit tudok tanácsolni, hogy nézd át a napi meccseket, 4-5 darabot válasszál ki, és próbálj ügyesen kombinálni, mondjuk hazai csapat gólt lő, vagy mindkettő csapat szerezz gólt stb.. el se hinnéd milyen könnyen összelehet szedni jó pár ezret. Anyámnak szülinapjára egy ilyen hétvégi kombisorozatból tudtam venni aranyórát... Szóval aki ügyesen átlátja a dolgokat, annak hamar jönni fog. De amiben nem vagy biztos, azt inkább hagyd, mivel az első megérzés nagyon sokat számít.
-
sniper elite
senior tag
Így már én is jártam, éppen elindult a jégkorong meccs, erre lezárja a fogadást, nézem élőben a meccset kb 2 percig zárva tartotta, persze lett is gól... 1:40nél. Sportingbet egyébként szokott késni, érdemes élőben nézni az éppen aktuális eseményt, mert észrevettem, hogy akár 20 másodpercet is késhet, főleg ha sok meccs van. Gondolom 1 buki több meccset nézhet, és így valahogy kell egy kis idő neki.
-
sniper elite
senior tag
Azért vigyázva rakjál arra is, meg ne merülj bele mert abból se lesz jó dolog... Szeptemberben akkor még bwin-es voltam, csak ott fogadtam aztán eléggé hülyén belemerültem a játékba, reggel felkeltem 8kor aztán egésznap meccsről meccsre mentem... Elején baromira bejött, 28 meccset eltaláltam gólban. Aztán jött egy olyan 1 hét kb amin ritka rossz meccsek lettek, aztán jött a szokásos hogy reggel elkezdtem 8kor este 11kor hagytam abba, volt kb 2000 forint nyereségem, na mondom ez így nem jó, válogatni fogok a meccsek között. Azóta is válogatás formában játszom, mert ha mindenre raksz akkor egyszer jön egyszer megy, így alapból nem lehet összehozni sokat...
Haverom elkezdte a fogadást Februárban, én mutattam meg neki hogy milyen oldalakon éri meg stb... 2 nappal később megyek át megint hozzá, már mínusz 120knál járt... Na mondom akkor leülök vele segítek neki, vissza nyertünk 50k-t pár óra alatt, aztán letiltotta magát mert hajlamos volt a függőségre. Szóval nem szabad belemerülni, én is rájöttem, megkell nézni mindig éppen mai nap mi megy a palettán, ha látod statisztika alapján hogy érdemes rakni, akkor rakj de egésznapi sorozatos fogadások vagy kicsi nyereséggel vagy óriási veszteséggel járhatnak. Bocs hogy ennyit írtam, lényeget gondolom eltudtam mondani
-
syl5
őstag
Igen. A dombornyomott kártyával való befizetés nem ugyanaz, mint a banki átutalás.
Ezért kérdeztem én is, mert most is utaltam unibet-re szerdán, és már csak hétfőn fog megérkezni... Ha ezt tudom hamarabb, akkor Sb-re is utalok, és már tolhatnám a Garros-ra a tippeket.
Egyébként ezt a Sportingbet-esek hirdetik is, vagy adtak róla valami tájékoztatást? Vagy csak a véletlen műve volt most a 2-3 nap helyett a 2-3 óra?
A weboldalukon még mindig 3-5 nap átfutási időt ír a banki átutalásra.. -
-
sniper elite
senior tag
Próbálkozz később akkor, de mindenképpen próbáld ki őket, szerintem legjobb 3 között vannak, pár napja kiválogattam pár meccset náluk, élőben fogadtam szinte egésznap, és szépen össze is jött. Az ilyet szeretem, hogy minden élőben megy és lehet válogatni amennyit csak akarsz. Ráadásul ügyfélszolgálatuk se bunkó
-
Vassili
tag
Ja az előző neked szólt!
Ja és a Játék![FogadóPortál]
-
Csabee.
nagyúr
Én ajánlanám a betclicket, de a bwin sztem átláthatóbb, !
Bár ha akarsz jönni betclick-re szólj és küldök meghívót! Mert akkor 1500bónusz jár neked is meg nekem is!
Első fogadás betclicknél 6000ft-os téttel ingyenes, tehát ha bukod véletlen akkor a 6000ed megmarad
Hotmailos címed re küldtem egy levelet, olvasd el ha érdekel -
Prof01
veterán
Barcában én nem is nagyon bíztam, és jól tettem, hogy Rubin-ra raktam inkább dupla eséllyel, mert nagyon magyas volt az odds (2,75)
. Csak sajnos a Sevilla és az Unirea Urziceni megszívatott.
Tegnapelőtt meg élő fogadáson raktam Real és FC porto-ra 1000et. 16x odds-szal. De sajna a Real nem tudott nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest