- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Jó kérdés
megnéztem melyik helyi banknál lehet átutalni azaz hol az ő számlájuk...
anno bwinnel is igy tettem s oda 1 hét kellett mire megérkezett
kb 2kor kuldtem nekik s mar 17:00-kor tétet tettem fel én is mondjuk meglepődtemAmúgy rááltam a keleti meccsekre 2 gól ott mindig tuti
de nem ritka az 5-6 se
-
sniper elite
senior tag
Tobet, Betsson, Interwetten ezeket tudnám ajánlani. Az az igazság hogy mindegyiknél más más előnyök vannak, Unibet nem lenne rossz live fogadásban, ha nem fagyna ki 20 percenként. Bet365nél egyetlen egy igazán nagy gond van, hogy nincs Magyar bankszámlájuk és így csak 30k fölötti lehívás meg levonásos második lehívás van, ez így nagyon elrontja az egészet, pedig az oldal maga szerintem a legjobb és legrészletesebb. Bár az is igaz, hogy ha nagy nyereményt akarsz lehívni, ők fognak a legkevésbé belekötni...
-
sniper elite
senior tag
Igen ez elég zavaró dolog tőlük. Emailben az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy ez valami feljebb való utasítás hogy mindent alaposan értékeljenek, amúgy kombival én is jártam már így, ha jól emlékszem valami kisebb meccset kb fél nap után írtak csak jóvá a szelvényen. Ilyenkor az a gáz, ha valakinek nincs több lé a játékszámláján akkor addig nem is tud fogadni, és így akár több jó meccsről lemaradhat.
-
csimave
tag
Igazából nem sok értelme van annak, hogy "trükköz".
Szinte biztos, hogy rá fognak jönni arra, hogy 2-en toljátok a bet365-ön. Meglehet velük beszélni, hogy 2-en toljátok, de csak egyik accountra kértek bónuszt, asszem...
Ha meg mind2-re szeretnétek, és más-más IP-ről regeltek, akkor kifizetéskor jobban meg fogják vizsgálni a dolgokat és szívni fogtok. -
sniper elite
senior tag
Élőben fogadok, most az Everton MU meccset várom, és mint mondtam élőben döntöm el .Sose agyalok meccs előtt, vagy csak nagyon ritkán. Azért mert minden meccs közben fog eldőlni és felesleges meccs előtt esélyekről beszélni. Mondok egy példát, Barcelona bekap egy gólt az 5. percben, egyből mehet az eredmény után, te meg szívbajos lehetsz mert raktál rájuk, valszeg fordítani fog... de benne van a pakliban hogy nem. Egyébként ilyenkor, ha megrakod élőben a Barcát akkor akár meccs előtti 2-3 szoros szorzót is elcsípheted. Meccs előtt úgyis elég katasztrofálisan alacsony a szorzó az esélyesre, közben meg lehet úgy kikap ahogy van. Nem is régen, kedvenc csapatomra (Bayern) raktam 1-0 hátránynál egy felkészülési meccsen, 75. percben egyenlített 81ben meg fordított... 8-as szorzóval jött a lé
Gyick: 2.5 overt.
Manitou: Itt is elmondhatom végülis, egyik oka az volt, hogy lekorlátoztak de nagyon 15k-ra lekorlátozták a max megtehető tétet... Másik hogy chaten beszéltem erről arról, erre kiraktak onnan. Na ekkor untam meg őket, és elmentem, de folyamatosan kapom a leveleket, hogy erre meg arra fogadjak náluk, hát ezt benézték.
-
syl5
őstag
Vélemények?
Kockázatos kombi (össz odds: 9,5):
Atletico Madrid - Barcelona Over 4,5 odds: 3,8
Getafe - Almeria Under 3,5, odds: 1,25
Napoli - Inter Over 2,5, odds: 2,0Biztos kombi (össz odds: 1,9275):
Atletico Madrid - Barcelona 2. csapat Over 1,5, odds: 1,5
Napoli - Inter Over 1,5, odds:1,285Minkettőt ugyanakkora össeggel tenném meg. A biztos kombit azt azért tenném meg, hogy ha a kockázatos nem jönne be, akkor hozza vissza annak a tétjét.
-
Windex
tag
Több egyénit szoktam rakni, mint kombit. Ha úgy jönnek ki a meccsek, akkor a kombi jobban megéri szerintem.
Mai tippjeim:
Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 2
Utah Jazz - Los Angeles Lakers 1
Minnesota Timberwolves - Charlotte Bobcats 1
New Jersey Nets - Milwaukee Bucks 2
Detroit Pistons - Sacramento Kings 1
Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 1
Kombi:
Atlanta Hawks - Miami Heat 1
Chicago Bulls - Orlando Magic 2
New Orleans Hornets - Boston Celtics 2
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 1 -
Windex
tag
Ha 10 meccsre nézzük akkor 7-8 mindig bejön. Én nagyjából két hete kezdtem, de még csak minimális tétekkel.
Mára ezek a tippjeim:
Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 2
Denver Nuggets - Dallas Mavericks 1
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 1
Miami Heat - Houston Rockets 1
New York Knicks - Sacramento Kings 1
Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolves 1
Charlotte Bobcats - Washington Wizards 1
Indiana Pacers - Chicago Bulls 1
Cleveland Cavaliers - New Jersey Nets 1
Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks 2
Los Angeles Clippers - Utah Jazz 2 -
Gyick
őstag
Én szoktam fogadni nba-ra betfairen bár nem nagyon értek hozzá.Úgy szoktam hogy az egyik csapat mondjuk 7 ponttal elhúz akkor annak elkezd esni az oddsa.1.5-nél backolom majd várok azt 1.3-nál mondjuk layelem.Ha másik csapat kezd kiegyenliteni akkor 1.5-nél layelem annyival amennyivel megraktam és akkor se nem nyerek se nem vesztek.Ezt egy meccsen akár töbször is.Kosárlabdán eddig még egyszer sem buktam meg jobb is mint a foci mert ugye nem 3 esélyes.Csak az a baj hogy az nba általában éjjel 1-2-kor van az időeltolodás miatt ugye.
-
syl5
őstag
Senki nem fogad NBA-ra?
csimav:
Én két hete játszok csak, de egy pár dolgot már megtapasztaltam, én ezt tanácsolom:
1. nem szabad elveszíteni a fejed, és nagy összegeket feltenni egy biztosnak tűnő helyzetre sem. Én is így kezdtem a kezdőtőkémhez képest nagy összegeket tettem fel,így az első napokban csak buktam. Aztán megfogadtam, hogy most már csak minimum téttel játszok. Most már 1 hete 400 ft-nál többet egyszer sem tettem fel. És bejött! Már visszanyertem a befizetett pénzt, és profitom is lett.
2. Szokj le a fociról! Fogadj NBA-ra! Itt sem a papírforma jön be mindig, de itt legalább a statisztikákból nagyon jól meg lehet határozni a várható győztest. Mint írtam nem rég kezdtem, de már bejött egy olyan 3-as gyűjtő, aminek kb 3-szor annyi volt össz odds-ja, mint egy 8-as foci gyűjtőnek(1,5 körüli odds-okkal számolva)! Nagy odds-okat adnak, nagyon gyakori a 4 körüli, és nem ritka a 9 körüli sem. Elég sokszor előfordul, hogy arra adnak nagyobb odds-ot, amire számítok, hogy nyer.
3. Élőbe pláne ne fogadj focira! Én ha élőben fogadtam focira csak buktam vele. És azért mert az eredmény, amit láttam pl az 50. percben félrevezetett. Láttam pl, hogy az inter 2-1 re vezet, akkor megtettem az intert, mert az jó csapat, és még vezet is, de nem néztem statisztikákat, mert már meggyőztem magamat, és idő se nagyon volt ugye rá, mert akkor csökkent az odds.
4. Tehát én azt mondom NBA, kis téttel nagy odds-okat, max 3-as gyűjtő = jóval kisebb kockázat mellett jóval nagyobb nyereség, mint focinál -
fradi81
veterán
Hello
Kombi fogadásnál egy tét van. Ha több meccset játszol, de az egyszeri fogadást választod akkor mindegyiket külön megjátszod 2000Ft-al. Bwinen lehet állítani a fogadás tetejénél. Mindenhol lehet így fogadni.
Sportingbet pedig gyűjtő-nek nevezi, tehát a gyűjtő mellé kell beírni az összeget ha kombinált fogadást akarsz. -
Gyick
őstag
Én az unibeten reggeltem nem régen és 10k volt a bónusz amiből megkaptam 2500-at.
Megfogom kapni a többit is csak sokat kell még fogadnom amit beraktam pénzt megkell forgatni.pontosan én sem tudom hogy hányszor vagy mekkora fogadásokon.Az oddsokat nézd inkább meg hogy mikre lehet fogadni ne a bónuszt szerintem -
fradi81
veterán
Lehetsz mindkettőn, a szorzók között néha egész 'nagy' a különbség. Soprtingbeten vagyok mert itt van olyan fogadási lehetőségek élő fogadásnál ami bwinen nincs, meg itt csak 1000Ft a minimum be-kifizetés. Hogy melyik a szimpatikusabb majd rájössz idővel
Bwinen voltak furcsa dolgok ezért nem annyira szeretem.
-
fradi81
veterán
Hello
Szerintem az egyenleged 10%-val fogadj maximum. A bónuszok ki vannak írva a főoldalra általában.
sportingbet:
Lépés 1. Nyisson egy számlát a Sportingbetnél - az első hazai online fogadóirodánál.
Lépés 2. Fizessen be 5000 Ft-ot és megkapja első 2.500 Ft-os ingyenes fogadását
Lépés 3. A 2., 3., 4. ingyenes fogadás begyűjtéséhez az előző ingyenes fogadást követő héten fogadjon legalább 5000 Ft értékben.bwin befizetés min: 2500Ft kifizetés:min:7500Ft a minimum, fogadási tét min. 120Ft
sportingbeten 1000Ft mindkettő. legkisebb tét: 250ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Háztartási gépek
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest