- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
Vandit. #5672 üzenetére
Nem így értem. Mondok egy konkrét példát.
Focimeccs, van 3 kimenetel ugye. 1,X,2
Ha én mind a három kimenetelre fogadok akkor ugye oddstól függően lesz valamennyi nyereségem vagy veszteségem attól függetlenül, hogy mi lesz a végeredmény. Namost ha nekem adott esetben mindenképpen nyereségem van, akkor a kezdeti tétet jóváírják és újra fogadhatok vele, vagy meg kell várnom amíg vége lesz a meccsnek? -
csimav
őstag
válasz
Vandit. #4824 üzenetére
Mivel buktam 2-t, gondoltam, hogy hamar visszahozom
A Róma a 46. percben egyenlített.
Aztán tettem még 3800 Ft-ot a Rómára, így 1-1-nél.
Azért elég szépen nyomnak, csak nyernek...A Triestina 1 gyenge csapat. Serie-B -ben is csak 18.-ak, míg a Róma Serie-A-ban 5.
3-1 lesz a vége? Azt mondjátok?
-
Boxer001
veterán
válasz
Vandit. #4627 üzenetére
Én is egész nap figyelembe se vettem ezt a meccset, aztán kezdés előtt pár perccel a Sportklubon annyira mondták, hogy a Livnek ez nagyon fontos, stb, meg hogy a Reading egy bukdácsoló szar...én hülye hagytam magam "rábeszélni", pedig tudtam, hogy nem kéne.
Mindegy, csak jöjjön a spanyol, és a portugál meccs...
Na az faxa, ezt vártam tőlük.
-
törölt tag
válasz
Vandit. #4526 üzenetére
Ez így van, valóban kevesen vannak pluszban és óriási többségben vannak akik mínuszosak, az irodák nyeresége igen nagy, különben ugye nem is léteznének. Ennek ellenére nagyon nem szeretik a nyerő játékosokat:-) Ez már csak így van sajnos. Az irodák figyelik ki nyer stabilan és azt is milyen sportokkal. Pl. csinálnak olyat hogy lekorlátozzák a max. tétetedet 10 euróra egy adott sprotágra ha azt látják abban jó vagy, ugyanakkor a Real - Barcára meg a MU - Arsenalra, NBA-re stb. hagynak tenni 5000 eurót is:-)
Tényleg jó lenne ha ilyen nagyvonalúak lennének, ahogy mondod hogy az a pár ember aki stabilan nyer belefér, úgyis fedezi a másik 98% aki bukó. Sajnos nem ilyen nagyvonalúak, tapasztalatból mondom. -
törölt tag
válasz
Vandit. #4523 üzenetére
Ebből látszik pl. hogy gyakorlati tapasztalatotok nincs. Ez egy dolog mit ír ki bwin, az meg egy másik ami a valóság. Fentebb írja csimav hogy mi a helyzet, na kb. az. A bwin kegyetlenül bekorlátoz ha sokat nyersz és főleg ha ezt a sokat rövid idő alatt. De ez nem egyedi, minden iroda megcsinálja, van aki kevésbé van aki jobban. Kedvencem a paaddypower, ők ha eléred a 400 eurós nyereményt lekorlátoznak 5-15 eurós max. tétre
De unibet sem sokkal jobb és még sorolhatnám. Aztán ki hogy próbálja kijátszani ezt, van aki dupla accountot csinál pl. de már ez is egyre nehezebb mert az irodák nem hülyék, figyelik az IP címet is és ha egy IP címről több számlát találnak kegyetlenül lezárják a számlákat. De van azért pár pozitív példa is, pl. william hill, ők viszonylag hagynak nyerni sokat is akár.
Viszont bwin-nél működik az, hogy ha látják buksz is akkor hagynak nyerni, magyarul ha nem zsinórban nyersz sokat mondjuk 10 szelvénnyel egymás után hanem közben van 2-3 bukós sorozat is akkor megnyugyszanak. Ismerek olyan embert aki direkt tesz bukókat néha hogy megmaradjon a számlája, ez azért komoly szerintem
A pókerről amit írsz arra nem nagyon tudok mit mondani mert nem pókerezek, de amennyire tudom ott nem az irodától hanem egymástól nyernek a pókeresek. Betfairen is azért lehet nyerni akármennyit mert ott is egymástól nyerik el a fogadók a pénzt nem az irodától, az iroda csak egy meghatározott százalékot vesz le minden tétből. Egyébként a pókerre azt mondják sokan, hogy manipulálják az irodák a szoftvert, de erről pókeresek tudnának mondani többet. -
csimav
őstag
válasz
Vandit. #4523 üzenetére
Amúgy erről annyit, hogy bwin szarik bele az egészbe.
Ha folyamatosan nyersz, akkor le fognak korlátozni és max. 20-25e Ft-al fogadhatsz.(összegtől függően)
Én tudom, mert már jártam úgy, hogy 5000 Ft-ot felvittem 90e Ft-ra. Aztán nem tudtam 5000 Ft-nál nagyobb fogadásokat tenni. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Vandit. #4523 üzenetére
Heti 10.000 euró? LOL, ez a veszély nem fenyeget (sajnos)
Kösz a táblát, bár én is hasonlót gondoltam, bwin nem aprózza el, és tuti többet buknak, mint nyernekupdate.... ja várjál , most számolom, hogy ma nyertem majdnem 2 ezer eurót bazz, lol... ezt így nem lehet tolni minden nap... Nem is akarom mondjuk, a napi 100.000 forint tisztán oszt jónapot...
-
Vandit.
addikt
válasz
Vandit. #4414 üzenetére
...és mégegy. Ki lehet számolni ez 1 millára mennyi lett volna csak ma.
-
whited
addikt
válasz
Vandit. #4369 üzenetére
kérlek ne vedd kötözködésnek de nem véletlen mondják a profik hogy az 1.3 alatti odszokat elkell felejteni mivel jó hogy bejön 10ből 10x de 11x-e elmegy akk elmegy az előző 10 meg még a kezdő is
szerk:
meg most gondolj bele aki komolyan milliókkal tolja szted nem ezt játszanád ha tuti lenne és akkor tuti csődbe mennének a fogadó irodák -
-
whited
addikt
-
whited
addikt
válasz
Vandit. #4357 üzenetére
de most érted ennyi erőből akkor mindenki ezt játszaná
én kitartok az mellett amit játszom és azzal keresek 1 hét alatt 10ből 60t
és nem kell 100ezreket kockáztatnom
nekem is van ilyen ismim aki csak ilyen kicsikre rak
de most érted aki már 100ezreket kockáztat az minek játszik ha ennyi pénze van? -
-
don pardon
aktív tag
válasz
Vandit. #4247 üzenetére
Hát még nem néztem meg a játékosokat, majd csak később fogok fogadni.
De amúgy meg ezért jó a szorzó. Szerintem hozni fogják a meccset, nagy küzdők, és ott mindneki tud focizni. Wolfsburgot mondjuk anynira nem ismerem...
Most nézem, hogy 14 kezdő ember el se utazott a meccsre, régiek közül csak Evra és Scholes. De azért jólesz az, bízom bennük.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
Vandit. #3471 üzenetére
Most az alábbi hétvégéi meccsekre:
1. Labdarúgás Chelsea v Everton - Not Live / Match Prices Chelsea 1.615 Vesztes
Labdarúgás Liverpool v Charlton / Match Prices Liverpool 1.40 Vesztes
Labdarúgás Man Utd v West Ham - Live / Match Prices Manchester United 1.571 Vesztes
2.Labdarúgás B Dortmund v Schalke 04 - Live / Match Prices Schalke 04 2.10 Vesztes
Labdarúgás E Cottbus v B Munich / Match Prices Bayern Munich 2.05 Nyertes
3.Labdarúgás Roma v Torino / Match Prices Roma 1.727 Vesztes
Labdarúgás Inter Milan v Lazio - Live / Match Prices Inter Milan 1.909 Nyertes
4.Labdarúgás Ath Bilbao v Deportivo / Match Prices Ath. Bilbao 1.85 Vesztes
Labdarúgás Valencia v Zaragoza - Live / Match Prices Valencia 1.727 Nyertes
Egyikse nyert azt 4K-t raktam össz ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest