- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
sniper elite #5191 üzenetére
Nem tették ki, csak kiírta az adatlapjába direkte...
-
Boxer001
veterán
Egyiptom-Kamerun 1:1
Még egyetlen gól kell... -
Boxer001
veterán
Na, melyik legyen...lesz legalább 2 gól, vagy legalább 3? Nem tudok dönteni.
-
Boxer001
veterán
válasz
sniper elite #5129 üzenetére
Szóval azt mondjátok, hogy 2 gólnál is több lesz simán?
Én nem merek, csak max a több mint 1.5-re rakni. -
Boxer001
veterán
válasz
sniper elite #4972 üzenetére
3:2
-
Boxer001
veterán
válasz
juliabrilke #4828 üzenetére
Na ja, nem sok kellett, hogy bekapjanak megint egyet.
-
Boxer001
veterán
Osasuna-Real Madrid?
Egyértelműen nyernie kéne a Madridnak, de már semmin nem csodálkoznék.
Továbbiak:
Benfica-Nacional Madeira
M. United-Leeds? A Leeds elég jó formában van...De az MU is nagyon vágja mostanában a gólokat.
Chelsea-Watford A C. tudjuk, hogy bármire képes a sima győzelemtől elkezdve a buktáig.
Ja és persze nagy kérdés, hogy a két angol csapatot most mennyire érdekli ez a FA kupa xarság. -
Boxer001
veterán
Ezt nem hiszem el. Egész nap idegeskedtem, meglett egy tucat meccs, erre...áh.
Feladtam.
-
Boxer001
veterán
válasz
Vandit. #4627 üzenetére
Én is egész nap figyelembe se vettem ezt a meccset, aztán kezdés előtt pár perccel a Sportklubon annyira mondták, hogy a Livnek ez nagyon fontos, stb, meg hogy a Reading egy bukdácsoló szar...én hülye hagytam magam "rábeszélni", pedig tudtam, hogy nem kéne.
Mindegy, csak jöjjön a spanyol, és a portugál meccs...
Na az faxa, ezt vártam tőlük.
-
Boxer001
veterán
Ne baxáááátok!
Már totál lemondtam róla.
Aztaqurva...most már nyerjen a Barca és a Porto.
Ez a mai nap egy idegbaj.
Na még a Liv is betalál, aztán jobb lenne a kedvem...igaz még nem nyernék semmit... -
Boxer001
veterán
válasz
szilchi #4620 üzenetére
Nekem 1 szelvényem Valencia, az bukta, meg 1 Liverpool, az is bukta lesz...
Már csak a Barcában és a Porto csapatában bízom.
Már megint nem hallgattam a megérzésemre, hogy a Valenciat ne rakjam be sehová...egy csomó mecsem jött ma, csak 3 kéne még, de ezek a gyökerek elcseszték. -
Boxer001
veterán
Kezdődött a Valencia-Espanyol...remélem H lesz.
Liverpool vajon hozza a Reading elleni meccset? -
Boxer001
veterán
Teljesen mindegy már...rohadt Kanada X-et hokizott, aztán természetesen a javításnál (egyszer se sikerült még bukás után egyből javítanom, mindig többre növeltem a veszteséget) ismét bukta, egy angol focimeccsen.
ForRedGlory
Tudom...igazad van, mérges is vagyok magamra nagyon. Épp most nyertem végre 18.5 ezret, aztán buktam is ma 11-et. Ezt kellene még megtanulnom, hogy türelmesen, ne mindent akarva, amit csak lehet aznap. -
Boxer001
veterán
Olvasgatom, amiket írtok itt, hogy layeltek, meg eladjátok a meccset ennyinél, meg annyinál, meg folyton csak dől a lé...de semmit se értek belőle.
Nincs szisztéma, próbálok megérzés alapján fogadni, meg utána járni a bajnokságoknak. Csak hiába jön egy nyeremény, ha aztán nem tudok nyugodni, kivárni a megfelelő eseményt...így bukta, majd bukok rá még többet, mert próbálom visszahozni, és akkor már azért se jön össze.
Most pl. ha nem türelmetlenkedem és nem fogadok már az új év előtt, akkor egy jó kis nyereménnyel zártam volna az évet, és készülhetnék a holnapi meccsekre, ehelyett azonban tiszta ideg vagyok... -
Boxer001
veterán
válasz
ForRedGlory #4582 üzenetére
BUÉK!
Nálam pont ez a baj a holnappal, hogy rengeteg meccs, és kiválasztani a tutikat...sok meccsnél lehet meglepetés. Az évet is rosszul kezdtem, nemrég még egy nagyon jó napot zártam, aztán 1 nap se kellett, de majdnem a felét buktam.Folyton ez van. Nyerek, aztán bukom egy nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest