Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Heh, megjött az első igazi hó. 7-kor szépen elkezdett esegetni, és egész estig havazott. Meg is maradt nagy része. Szép látvány volt az ablakból, de kint már egyáltalán nem tűnt annak. Kavargott a szél, és folyton belefújta az arcunkba. Réka véleménye: "Esik hó. Réka mondja: pfúj!" Tökéletesen egyetértettem.
Végre feltettetük a téli gumikat is, hiszen holnap szükségem lesz rájuk. Megyek iskolába, és igyekszem a lehetőségeket kizárni, hogy bajom essen. Vezettem már télen, de ahhoz kell a minden évi rutin. Nekem ez nem volt meg megint több, mint 2 évig. Bele kell jönnöm megint. Kedvesem meg rallizgatott, és megnyugtatott, hogy nem csúszik. De remek.

Az egészségünk szerencsére ismét a régi. Réka még küzd a náthával, de más baja nincs. Bár este fájlalta kicsit a hasát, de egy masszázs után jobban lett. Mi, többiek pedig határozottan jól vagyunk.
Építettünk hóembert:

Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest