- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Egész délelőtt esett. Idebenn töltöttük el az időnkent, de nehezen találták fel a lányok magukat. Emellett persze az idő miatt is nyomi volt a hangulatuk. Ide-oda feküdtek, nyafogtak, nyűgösek voltak.
Szerencsére délután ki tudtunk menni, és gyorsan ki is használtam a lehetőséget, hogy Rékának vegyünk melegebb cipőt, Borkának pedig benti ovisat. Optimistán elindultunk, és a 3 értékelhető cipőboltba betérvén meg kellett állapítsam, hogy túlzottan bizakodó voltam. Egyik gyerek méretében sem volt lábbeli. Így hát marad a jól bevált módszer. Bemegyünk valamelyik nagyobb városba, és ott veszünk nekik.
Patrik ma nem jött, de édesanyja itt volt fizetni. Jaj, de jól jött ez az összeg (most is). Viszont holnap megint itt lesz, és szerencsére a kéthetente péntekeket is sikerült megoldanunk. Anya segít addig ki. De jó, hogy számíthatok rá.
Megkaptam az utasításokat a pénteki iskolába induláshoz. Főnökasszonyom megadta a címet, a fontosabb illettők nevét és telefonszámát, és az oktatás időpontját. A többi részletet ott tudom meg. Huh, de izgulok.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- IPhone 16 128GB gyári független 3 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest