Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Egész délelőtt esett. Idebenn töltöttük el az időnkent, de nehezen találták fel a lányok magukat. Emellett persze az idő miatt is nyomi volt a hangulatuk. Ide-oda feküdtek, nyafogtak, nyűgösek voltak.

Szerencsére délután ki tudtunk menni, és gyorsan ki is használtam a lehetőséget, hogy Rékának vegyünk melegebb cipőt, Borkának pedig benti ovisat. Optimistán elindultunk, és a 3 értékelhető cipőboltba betérvén meg kellett állapítsam, hogy túlzottan bizakodó voltam. Egyik gyerek méretében sem volt lábbeli. Így hát marad a jól bevált módszer. Bemegyünk valamelyik nagyobb városba, és ott veszünk nekik.

Patrik ma nem jött, de édesanyja itt volt fizetni. Jaj, de jól jött ez az összeg (most is). Viszont holnap megint itt lesz, és szerencsére a kéthetente péntekeket is sikerült megoldanunk. Anya segít addig ki. De jó, hogy számíthatok rá.

Megkaptam az utasításokat a pénteki iskolába induláshoz. Főnökasszonyom megadta a címet, a fontosabb illettők nevét és telefonszámát, és az oktatás időpontját. A többi részletet ott tudom meg. Huh, de izgulok.

Aktív témák