Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A mai reggel megint korán indult. A lányok fél 7 körül megébredtek, és rögtön pörögtek is.
Ilyenkor egy kis időnek el kell telnie, mire fel tudom venni a lépést velük.
Reggeli után Borkát vittük oviba, aztán bevásárlás, majd haza. Anya csokráért visszamentem biciklivel, mert időközben Réka elaludt.
Ebédet nem kellett ma főznöm, így rendet tettem, amíg nem érkezett el az ebédidő. Jah, meg édesapával rászereltük a biciklire a gyerekülést, hogy most már Rékát is lehessen vinni magunkkal.
Rékus jól beebédelt, anyáéknál, majd itthon is evett elég sokat. Jó adag étel- és italmennyiség belefér a bendőjébe.
Aztán Borka is megérkezett. Rögtön át is mentünk felköszönteni édesanyát, ma volt a szülinapja. Borka adhatta oda neki a virágcsokrot; ez a kedvenc része ilyenkor.
Lánykáink jó nagyot aludtak délután. Pihentem kicsit, meg vasaltam (mindig van mit).
Aztán a délután nagy részét az udvaron töltöttük. Megint kellemes meleg volt.
Este elvittük Tappancsot az állatorvoshoz, megkapta a veszettség elleni oltását. Mogyoró szeme pedig szerencsére javul.
Réka 3/4 8-kor aludt el. Készítettem be neki vizet. Kíváncsi vagyok, elfogadja-e a szopizás helyett.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest