Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A mai napom kész rohanás. Most lett időm leülni kicsit.

Réka hajnalban ébredt fel fél 4-kor, aztán hamar el is aludt. Borka 4 körül megébredt, rosszat álmodott. Nem tudott visszaaludni, csak közöttünk. 5 után meg Péter ébredt fel, hogy fáj a feje, így nem sok alvás volt reggel nekünk. A gyerekek viszont édesdeden aludtak.

Borkát 8 előtt ébresztettem. Mire Rékus felébredt meg is reggeliztünk. Aztán felöltöztettük, megszoptattam Apróságot, és Útnak indultunk. Előbb anyáékat és Borkát vittem ki a termálfürdőbe. Onnan mentünk Rékával Hévízre az oviba, mert egy papírt ki kellett töltenem, és aláírnom.
    10-re végeztem is úgy, hogy Rékust is körbemutogattam mindenkinek. Majd átmentünk a kis oviba, ahol csak rövid ideig időztünk, mert épp programjuk volt. Réka szopizott, aztán irány haza. A védőnőkhöz beugrottunk az oltóanyagért. Épp időben érkeztünk, 11 után szoktak elmenni. 1/4 12-re otthon is voltunk.
    Gyorsan kikevertem a palacsintatésztát, és megsütöttem 3/4 12-ig majdnem az összeset, de addigra meg anyáékért kellett kimennem a fürdőbe. Réka szerencsére elaludt, így amikor hazaértünk ebédelhettünk Borkával, majd tovább sütöttem a palit.

Ebéd után mosogatás, tányértörés, és utána fektetés és CSEND. Jaj, de kellett most.

Aktív témák