Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Réka szörnyen rosszul aludt az éjjel. 2-kor, 5-kor és 6-kor is felébredt. Borka is korán felébredt ma, és persze ez azt jelentette, hogy én sem aludhattam tovább, mert mindenért felébresztett. Így hát nehezen bár, de felkeltem, és sóvárogva néztem az ágyban fekvő Kedvesemet hogyan durmolnak a Legkisebbünkkel.
    Reggeli után nem sokkal ki is mentünk az udvarra. Már most olyan meleg volt, hogy rövidnadrág és ujjatlan felső elég volt. Rékát többször is árnyékba kellett tennem, mert erősen tűzött a nap.

Borkához átjött megint a szomszéd kislány. Elég jól összekovácsolódtak. Előfordul egy-egy vita, főleg hiszti, de hamar megoldjuk. Egész nap nálunk volt, szinte csak ebédre ment haza, meg amíg Borka aludt. Szegény kislány, sajnálom. Reggel 10-kor átjött, és este fél 6-kor jött érte az anyukája, hogy jöjjön haza. Addig rá sem néztek. Mi kísértük haza ebédelni. És este, amikor jött érte az anyukája, akkor éppen a 2 farönkön ugráltak a lányok, és mutogatták tudományukat. Ő is meg akarta mutatni az édesanyjának, hogy mit tud, de ő rá se hederített. Így egy idő után már nekem szólt, hogy dícsérjem meg. Kicsit furán éreztem magam. Ennyi kellene csak. Egy kis odafigyelés, és akkor máris kiegyensúlyozottabb lenne a kislány. Mindent megkap, amit csak akar, amit kihisztizik, de a szeretetből csínján kap. Sajnálom ezeket a gyerekeket. Én sem tartom magam mintaanyának [Pedig az vagy. - peterkeT], de tudom, hogy a gyereknek mennyit számít az, ha az anyja megdícséri bármi apróság miatt is. Látni, hogy milyen büszke magára. Látni, hogy mennyire élteti ez. Csodás érzés, és cseppett sem megterhelő. Miért nem kaphatja ezt meg bármelyik kisgyerek?

Borka ma biciklizett. Olyan ügyes volt. Már 5-6 tekerést tud menni. Csak az a baj, hogy hamar elterelődik a figyelme. De a mai sikerélmény után szerintem holnap megint könnyebb lesz ráültetni a kétkerekűre.

Réka egyre kevesebbet alszik napközben. Ma is csak 2-3x fél órára aludt. A többi időt aktívan tölti el. Keze lába jár, csapkod, nevetgél. És nem szeret (utál) feküdni. A hordozóban üldögél, és onnan nézelődik. Próbálgat felülni, feszíti magát fel ülésbe. De hát ugye még nem megy. Ez néha fel is bosszantja.

Nem lesz sok a képekből? :) Ma is lőttem párat...

[kép]

[kép]

Aktív témák