Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Milyen váz? A 2 centi a bútoriparban 18 mm laminált forgácslapot jelent, az gyenge, meghajlik, nem tartja megfelelően a monitortalpat.
A sima laminált konyhai munkalap 28, vagy 38 mm vastag sztenderd szerint. Eggert kb mindenhol kapsz, Mol Limo Cargoba befér a méret. Sok dekorból van 90 cm széles is, az kiadja. Csak az egyik éle lesz lekerekített. Ugyanilyen anyagból van asztallap, 90 centis, két hosszú éle kerekített, a rövidek vágottak.
Wood Express, Dósafa, JafHolz is megállja a helyét lapszabászatként, de legújabb a Fogarasi OBI-ban szabattam le egy kis polcot.Ha neked lennék, a lap aljába tessauer anyát hajtanék és abba metrikus csavarral rögzíteném a lapot a vázhoz.
Ha a textúrája tetszik, akkor rétegelt lemez, persze azt meg is kell munkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - garancia (59)
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest