- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Valami kis tippecske full kezdőknek? Nem vagyok egy méla gamer arc, de ez a játék normál szinten kifogott rajtam. Eddig nem ismertem, egyből a kettővel kezdtem. Imádom a beszólásokat, a grafikát, a játékmenetet, mindent, de ez az állandó halál...
Pedig normál szinten tolom. Van valami trükk, vagy csak szimplán béna vagyok? Az a sima szépfiú karakterrel indítottam, most járok ott, hogy le kellene vernem egy tankot, meg egy repkedő kis testvérpár egyik tagját. Míg ide elértem, vagy 5 halás volt... Ammo kevés, aminek nincs holtjátéka kicsit sebez ami jól sebez olyat rúg jó hogy nem magamat lövöldözöm. Nem jó ez így. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pedig normál szinten tolom. Van valami trükk, vagy csak szimplán béna vagyok? Az a sima szépfiú karakterrel indítottam, most járok ott, hogy le kellene vernem egy tankot, meg egy repkedő kis testvérpár egyik tagját. Míg ide elértem, vagy 5 halás volt... Ammo kevés, aminek nincs holtjátéka kicsit sebez ami jól sebez olyat rúg jó hogy nem magamat lövöldözöm. Nem jó ez így.