- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Hmm...fegyófelkapkodás.Frászt kapok a public gémben,amikor az ember tök jól elvan egy brigádban,fél órát nyomjátok a legunalmasabb-legócskább mellékküldit is fegyelemmel,stb,haladás van...erre az ember bemegy egy épp útbaeső bosshoz,és a végén a brigád másik 3 tagja gyorsan összekapkodja ki mit ér alapon a lootot,és KILÉP.No,ez a méreg.De úgy,hogy közben látszik,hogy senki se "alultáplált",mert annak úgyis ajánlanak valamit,ha túl sokat esik-kel,menet közben senki nem kunyerál fegyót,kultúrált lootkezelés a ládákból,szólás,ha valaki jót nyit,de neki nem kell...
Ezt nem szoktam érteni.Tök jó partik ugranak így szét...közben meg ha annyira kell,az ember bármikor tud adni pár cuccost akinek kell.Mondjuk én ha hostolok,a halhatatlan überfegyósokat kivágom,mint macskát sz...ni...addig megértem,hogy az ember magában baromkodik esetleg,vagy ő hostol,de hozzám ne jöjjön ilyen...aki összevissza ökörködik,azt is csak 1x kérdezem meg,hogy objektíva,aztán pápá...persze más,aki csak elugrik valami közelben levő helyre,pl.küldit leadni,vagy valami miniboss,vagy titkos láda...
Igaz itt az 1-hez képest a noobok aránya töredéke.Ott megvolt simán,hogy bejöttek csak azért emberek,hogy kocsiba üljenek és marhuljanak,semmi hasznos,lökdösték az embert fel,stb...a BL2 azért elég jól megszűrte a hülyéket.
A BP se lenne gond,de miért nincs sok helyen bank?Lehetett volna úgy,mint a Fast travel,hogy valami nagyobb csomópontban az is van,vagy legalább a Claptrap Secret Stash minden helyszínen valahol,és mondjuk 16-os hellyel...hogy azért az ember kipakolhasson menetközben is,aztán a nap végén-elején Sanctuary-ban elrendezkedjen rendesen.Még akkoris,ha lenne mondjuk a stash használat pl.1 eridium mindig.Ez is hülye dolog,bevezették a "pénzeket",de semmi értelme,maximum az elején,amíg az ember megveszi a bővítőket,vagy a tokenekért,Seraph kristályokért a fajtánként 2-3 valamit érő cuccot...utána csak gyűlik.sokkal jobb lett volna állandó használat,szerintem tökre belefért volna egy "RPG"-be,hogy ha már mindenfelé terem a "pénz" ezzel-azzal,ez értendő az eridiumra,akkor kelljen is folyamatosan.Bevezethették volna pl.a dokinál az 1-ben már behozott,de a 2-ből full kimaradt Booster-vásárlást-esést is...szerintem piszokul feldobta a General Knoxx-ot,jellemzően sokáig le se adta a küldit az ember,mert akkoris potyogtak tovább a boosterek,miután meglett a kellő mennyiség
Nincs tárolható gyógycucc,booster,semmi,csak fegyó és lőszer.Betehettek volna eridiumért vehető 1xhasználható "instant" Fast Travelt is.Sorolhatnám...Remélem lesz BL3,bár nagy a csend...és esetleg ott gondolnak ilyesmire is.Vagy lenne egy BL Online a BL3 mellé,ami ugyanez a graf,rendszer,csak koncentrálna jobban a közösségre,az RPG elemekre,a random missziókra...
Randomot se értem.Meddig tartott volna bevezetni a random napi küldi rendszert pluszban?Ilyen gyűjtögetős,időre megtevős,darabra számolós formában...mittudomén napi 5 random küldi,esetleg Eridiumért több...no de hátha a fejükhöz kapnak.Olyan jó alap,és az új DLC is mutatja,hogy mennyi ötlet és technikai dolog van benne...mint például a másodpercek alatt megváltozó zöldellő erdő,vagy a mégha sztori szerinti,de randomnak tűnően változó körülmények.Kíváncsi leszek,vajon az uccsó' DLC csak látszólag ilyen flexibilis,és hiába látványos,de mégis "sztori",egyfajta techdemózás lesz,vagy a későbbi részében,továbbjátszva tényleg bejön valami olyan,hogy itt random generálódnak az események?Nem igazán tudom leszűrni,mert tűnik egyfajta "társasjátéknak",plusz ugye a "kockadobós" szerencseláda...de az is lehet,hogy egy fix sztori attól.Olyan jónak tűnik,hogy engem nagyon lelombozna,ha ennyi lenne,és ugyanolyan mindig,és kimerülne a dolog pár óra után...vagy teljesülne,hogy végre az uccsó' DLC játszható lenne az alapsztori lejátszása után is,mert mindig feldobná valami sorsolt "véletlen" a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest