Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz genndy #6091 üzenetére

Pont ez a baj az UVHM-el is...sajna itt közel sincs annyi fegyóvariáció,és a játék is hülyén van megoldva,hogy a narancs cuccok csak meghatározott ellentől eshetnek,az 1-ben eshetett egy sima banditából vagy skagból is bármi,SŐT...én PT2.5-ben pl.csak New Haven környékén körbelődöztem a terepet,tuti esett valami narancs...
    Itt viszont hiába a jobb loot,a piros feliratos cuccok(mert van ugye zöld-kék-lila is,nem csak sárga) ugyanúgy nem esnek ellentől,ládából,annyi max,hogy az amúgyis nem sok vizet zavaró lila színvariáns lesz bőven.Maximum kulcsot spórolni jó,de akkor már tették volna a kulcsos ládába is a narancs holmikat,nem értem.Ígyis szétszakadt a BL2 tábor,mert valakit vagy nem nagyon izgatnak az unique cuccok,vagy ha rájön,hogy még a megfelelő elent is x-szer kell leölni egy bizonyos cuccért,de azon kívül más használhatót nem is dob,hamar jön az editor...ennyiből visszasírom az 1-et,és még az inventory is kicsi,sőt még moddolni se lehet,hogy ez kinek jó...a BL1-ben van karim,amin van 300 narancs fegyó.Nem edit,ESETT.Ebben a gémben meg összesen nincs 300féle fegyver minden kütyüvel együtt sem. :W Loot kilőve,tárhely kilőve,választék kicsi.Még jó,hogy a játék maga jó,nagy,általában érdekes,a most jövő DLC meg nagyon várós,mintha úgy tűnne,a végére tényleg valami egyedit dobnak össze

Új hozzászólás Aktív témák