Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Ez a DLC egy vicc ahogy szaggat, pedig a konfigurációm nem adhat rá okot. A fő játékban nincs egy zökkenés sem (full maxon minden), míg a DLC-ben elmegy a kedvem a játéktól. Komolyan ki kell számolni fejben, hogy az elősző képkocka után kb. hol jelenik meg az ellen, mire újra kapok egy framet.
Na arról meg jobb, ha nem is beszélek, hogy a textúra hibák mennyit rontanak az egészen. (ÉN ezt sem találtam a fő küldetésben vagy nem volt számomra észrevehető). Láttam egy ládát, melyből piros fény jön ki. Felküzdöttem magam a tuti über ládához, mert azt hittem ez valami extra....Na onnantól majd minden láda piros lett a játékban.
Azt gondoltam az UT3 motor a gyenge, de ha az főküldetés pályáinál nincs gond, akkor ezzel mi a gáz? Össze van kókányolva az egész, ahogy már mondtátok.
Azt nem értem az egészben, hogy a tesztelők az mi a retket csináltak? Vagy valami giga felhőben tesztelték 320x200-on, hogy a mobil eszközökön is jól fusson, és a mobil és konzol eszközök mellett (után) a PC-sek dobálják ki a monitort?
Kiakadtam tegnap nagyon ... Ehhez képest a BF3 az egy ultratökéletes "HIBÁTLAN" program
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 FIGHTER - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Intel DH57JG LGA1156 ITX alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-540 processzor
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiakadtam tegnap nagyon ... Ehhez képest a BF3 az egy ultratökéletes "HIBÁTLAN" program