- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Be kell menni a nagy csarnokba ami az első képen van, aztán jobbra el és fel a lépcsőn. Ott fog várni Dr. Mercy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy tűnt az elején, hogy pt2 nagyon hardcore lesz, Sanctuary-ig az is volt, de azóta az ott felvett küldiknél semmi komolyabb ellenállásba nem ütköztem. A pt1 fegyókat 95 %-ban leselejteztem. Találtam pt2 legelején egy 13k-t sebző launchert, utána egy 17k, 20k és most egy 22k jött. Pajzs és életerő 8k körül van, Singularity sebzés 12k. Smg-k 400-500-at sebeznek, sniper 2k körül és van egy fasza pisztolyom 1100-as sebzéssel magas fire rate-tel 24-es tárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)