- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most olvasgatok folyamatosan a játék után. Kicsit bánom, hogy csak most vettem meg. Bár így legalább baráti áron volt

Úgy látom első végigjátszás kb 32-es szintig van? És még mindig olyan nehéz solo-ban lenyomni a bossokat? Vagy ezen patcheltek már azóta? Mert elég kevés időm van játszani, és nem hiszem, hogy Co-op-ra sok lehetőségem lesz. Főleg, hogy kevés mostanra a kisebb szintű player.
Nézegettem Psycho gameplayeket, úgy látom tényleg Bloodlust meleeként nyomják a legtöbben.(#10169) genndy A mellékküldiktől nem zárkózom el. Eddig is így csináltam, talán az elején maradt ki kettő.
Tudjátok, hogy van ez elsőre. Még minden kicsit kesze-kusza. A sok fegyver leginkább. Én pl a shotikat nem preferálom, sem a pisztolyokat. De nem tudom jól teszem e. És rengeteg idő míg az ember kitapasztalja.

Eddig is szívtam kicsit, mert elég sok flame fegyóm van. De mikor jön szemben egy resis ellen akkor tényleg cseszhetem. És most elég sok flame resis ellenfél volt. Remélem ez később változik azért
De baromira addaktív a játék. Mondjuk én viszonylag sokat Diabloztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest