Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Most olvasgatok folyamatosan a játék után. Kicsit bánom, hogy csak most vettem meg. Bár így legalább baráti áron volt :)
    Úgy látom első végigjátszás kb 32-es szintig van? És még mindig olyan nehéz solo-ban lenyomni a bossokat? Vagy ezen patcheltek már azóta? Mert elég kevés időm van játszani, és nem hiszem, hogy Co-op-ra sok lehetőségem lesz. Főleg, hogy kevés mostanra a kisebb szintű player.
    Nézegettem Psycho gameplayeket, úgy látom tényleg Bloodlust meleeként nyomják a legtöbben.

(#10169) genndy A mellékküldiktől nem zárkózom el. Eddig is így csináltam, talán az elején maradt ki kettő.

Tudjátok, hogy van ez elsőre. Még minden kicsit kesze-kusza. A sok fegyver leginkább. Én pl a shotikat nem preferálom, sem a pisztolyokat. De nem tudom jól teszem e. És rengeteg idő míg az ember kitapasztalja. :)
    Eddig is szívtam kicsit, mert elég sok flame fegyóm van. De mikor jön szemben egy resis ellen akkor tényleg cseszhetem. És most elég sok flame resis ellenfél volt. Remélem ez később változik azért :)

De baromira addaktív a játék. Mondjuk én viszonylag sokat Diabloztam is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés