Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most olvasgatok folyamatosan a játék után. Kicsit bánom, hogy csak most vettem meg. Bár így legalább baráti áron volt

Úgy látom első végigjátszás kb 32-es szintig van? És még mindig olyan nehéz solo-ban lenyomni a bossokat? Vagy ezen patcheltek már azóta? Mert elég kevés időm van játszani, és nem hiszem, hogy Co-op-ra sok lehetőségem lesz. Főleg, hogy kevés mostanra a kisebb szintű player.
Nézegettem Psycho gameplayeket, úgy látom tényleg Bloodlust meleeként nyomják a legtöbben.(#10169) genndy A mellékküldiktől nem zárkózom el. Eddig is így csináltam, talán az elején maradt ki kettő.
Tudjátok, hogy van ez elsőre. Még minden kicsit kesze-kusza. A sok fegyver leginkább. Én pl a shotikat nem preferálom, sem a pisztolyokat. De nem tudom jól teszem e. És rengeteg idő míg az ember kitapasztalja.

Eddig is szívtam kicsit, mert elég sok flame fegyóm van. De mikor jön szemben egy resis ellen akkor tényleg cseszhetem. És most elég sok flame resis ellenfél volt. Remélem ez később változik azért
De baromira addaktív a játék. Mondjuk én viszonylag sokat Diabloztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs