- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát... ennyire szerintem nem kritkus a helyzet.
Ha nem lenne lootkényszer (mert az azért van, mert a fegyvered lassan elavul, és feszt keresni kell másikat, mert ahogy írtad, lehet a leghurkább midgetnél lesz a következő 10 szint sztárja - és ez nem vicc.) és ha nem kapok csömört a négy óramegállítós knoxx armory-tól, (minden egyes kiszúrt ládát EGYESÉVEL, MINDET
) már rég vigyorogva néztem volna meg a credits-et. Kétszer.100/100 a játék, az egyik legjobb, amit ismerek, de ezt elszúrták, és ez szépen lassan megöli az élményt. Igaz, csak annak, aki van akkora kocka, hogy bevállalja a PT2-t az alapra, és minden DLC-re. Nekem megvolt az alap PT1-2, meg a Knoxx PT1 és a PT2 fele.
Ez másik játéknál kb. az 5. végigjátszás játékidőben, többszöröse a Half Life 2 EP1 EP2 kétszeri végigjátszásnak.
Szóval van benne anyag. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha nem lenne lootkényszer (mert az azért van, mert a fegyvered lassan elavul, és feszt keresni kell másikat, mert ahogy írtad, lehet a leghurkább midgetnél lesz a következő 10 szint sztárja - és ez nem vicc.) és ha nem kapok csömört a négy óramegállítós knoxx armory-tól, (minden egyes kiszúrt ládát EGYESÉVEL, MINDET
) már rég vigyorogva néztem volna meg a credits-et. Kétszer.
Szóval van benne anyag.