Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz DeFranco #4320 üzenetére

Nekem van vagy 300 narancssárga fegyóm :DDD

Aki ezt végigolvassa... :DDD

Én viszont megoldottam,végigvittem az egészet tisztán,aztán szépen megcsináltam a kedvenc fegyvereimet willowtree-vel...
    Inkább mentem coopozni,és hagytam mindenkinek mindent,a 800 órámból olyan 750 coop a neten :D
    De már ezeréve nem játszottam.A Robolution bár nem lett rossz igazán,de már nagyon nincs egyben,és bár szép terep,de full tele van kihagyott "ziccerekkel",az ellenfelek jobbára csak "robotizált hagyományosok",a robotokat meg alapból elcseszték és idegesítőek lettek...
    A General Knoxx viszont elég jó lett,leszámítva a kevés mellékküldit és a sok autózást,fast travel nélkül,de abban volt sok jó ötlet azért,és követte a hangulat az alapot.
    Bár én nagyon sajnálom,hogy sem az idegenek irányából nem kaptunk plusz helyszíneket,sem a Robolutionban levő,nyomokban előforduló magasbanjárós futurisztikus részből nem csináltak valami sci-fi környezetet...Ez a kettő hiányzott nagyon.
    Vagy hogy a Tartarus Station legyen vagy 4x ekkora,és tettek volna be állandó random enemyket és lootot,mert szintén egy hangulatos valami,DE az elején ha kinyírja a kevés ellent az ember,utána nem jönnek,a vonatos ellenfelek is csak egyszer vannak,aztán kihalt a város :(
    Pont ez a baja,sok semmitmondó helyen jönnek újra az ellenségek,sok jó helyen meg vagy csak muszályból jár újra az ember,vagy kihalt utána.
    Sokat dobott volna egy tényleg MINDENHOL működő random ellenfél rendszer,és random ládalerakás,nem hiszem,hogy olyan nehéz lett volna betenni,ha már a ládák tartalma stb.random...
    Főleghogy ígyis annyi turkahely van...duplázták meg volna a lehetséges "helyek" számát,de csökkntették volna az ötödére mondjuk az egyszerre elérhetőt.
    Az öli meg a gémet,hogy az elején az ember tényleg harcol a jobb cuccért,még fegyót is gyűjt,max eladni,mert a shopból vesz valamit,de már olyan 20 felett,az első végigjátszásban is,úgyis meglesz,amivel lehet boldogulni,max talál az ember valami jobbat,DE már nincs kényszer,átlagos pajzs,mod,fegyó teljesen elég.
    Plusz a bolti vehető fegyók is gagyikká válnak,lehetett volna "epicebb" kínálat,a ládák szintén gyengék,és SOKSZOR egy béna katona vagy skag dob narancs fegyót!!!
    Be kellett volna határolni,honnan mit szerezhet az ember,a badass,stb.-nek legyen jó fegyója,a boltban epic,a ládákban ne legyen a sok fehér-zöld vacak,és főleg ne dobjon el egy mezei punk 999999$-t érő sötétnarancs fegyvereket....
    Betették a sok ötletet,de finomhangolni nem volt idő.Pedig látszódik a hatalmas munka a nagy terepen,az egész hangulatán...csak mire ez meglett,évek teltek el,sem a küldikre,sem az RPG részre,sem a sztorira nem jutott már semmi idő...
    Pedig az alap szinte tökéletes,zenéstül,mindenestül.
    Csakhát amikor frankó részekre is csak valami kis marhaság mellékmisszió miatt megy az ember,nem volt idő életteli npc-ket tenni a városba,semmi nem változik,bármit teszünk,senki nem hálás,stb,csak les jobbára ki a fejéből,nem tűnnek el npc-k és nem jelennek meg újak,és én pl.nagyon hiányoltam volna valamiféle védő-megmentő részeket,akárcsak a mapon elszórva,ahol vagy időre letudunk egy hordát,és nyílik bolt,stb.utána,vagy beszopjuk,és utána egy ideig csak füstölgő romok,mielőtt újra jön a misszió,és megint meg lehet próbálni.
    Hogy úgymond az ember tényleg szabadítsa meg a teret a "gonosztól"...Ha meg tudták csinálni,hogy a szélerőművek utána bekapcsolva,stb.maradjanak végig,New Heaven kapui kinyílva és a lámpák égve,már ez sem lett volna ANNYIRA nagy dolog.
    Ráadásul inkább lett volna több ilyen több hullámos feladat,,mint az arénában skagölés,stb,és ISMÉTELHETŐBEN,ha már úgyis ott áll a pofa utána is,ezt se értem.De a PVP és az egymáselleni arénák bezzeg kellettek,de minek...
    Ügyességi,ugrálós,útkeresős rész is lehetet volna több.Jó példa a Robolution földalatti része,ahol azért el lehet elsőre kóborolni :D
    Túl sok a nyílt terep,a leágazások pedig jobbára egyenesen visznek kanyonokban,stb...
    Bezzeg Old Heaven pl.elég jó,a Dr.Ned terepei is elég csavargósak...
    Más kérdés,hogy a Ned meg azért gáz,mert ott már nincs élő ember,nincs kit megmenteni,stb,hiába a sok élőhalott,de "élettelen" az egész,felesleges.Mégcsak adni se ad semmit,aminek később haszna lenne,vagy csak onnan lehet,vagy nyúltak volna bele a DLC-kkel a főszálba,hogy azok függvényében a simákban is kapjunk pl.új bounty-kat,vagy változzon meg a terep,pl.a vízmenti deszkás rész félzombissá,vagy ilyesmi.
    Nem lett volna gáz az alapba is belenyúlni,a Robolution végén jó volt látni a kezdőhelyszínt,de nem volt jó,hogy az ismert részekre nem lehetett bemenni.,csak láttuk.
    A fix spawn is gáz,hogy pl.az ellenfelek ugyanazok adott helyen.Akár opcióval,de lehetett volna egy ilyen "mindenféle" mód,hogy bárhol jöhessen bármi,ha végigviszi az ember.
    Lehetett volna idő és gyilkolási feladatokat betenni,mentőakció,stb.Akármelyik terepen.Ennyiből a Moxxi,mint ami xp-t nem ad,és nem lehet csak elölről kezdeni,és cuccot is kábé semmit,egy elgéég hibás próbálkozás volt,nem is játssza nagyon senki.

Új hozzászólás Aktív témák