- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
sajna eddig semmi infó...csak az,hogy lesznek még dlc-k... végülis lassan már el kellene a hireknek kezdődni kiszivárogni,ha a korábbiakat nézem...lassan eltelt 1 hónap a megjelenés óta,és az első hirmorzsák után kb.2 hónappal jöttek eddig a dlc-k...ha tartják a menetrendet.én nem haragudnék érte...ebből jöhet akármennyi is
csak az a gáz,hogy 1 hete nem is Bordereztem...hiába a dlc.ha közben az alapgémet már végképp pihenteti az ember...most sajna nincs mire hajtani se.2 karival letoltam a dlc-t full,a Crawot megöltem vagy 50x...
de most ennyi.vésztartaléknak még ott a roland-os végigjátszás,Brick nem igazán jó semmire,nem szeretem,az extrája,a bunyó,nem ér semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
csak az a gáz,hogy 1 hete nem is Bordereztem...hiába a dlc.ha közben az alapgémet már végképp pihenteti az ember...most sajna nincs mire hajtani se.2 karival letoltam a dlc-t full,a Crawot megöltem vagy 50x...