- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
http://xander.x-fusion.co.uk/WillowTree/ új változat jelent meg,a Beta10r9-es...nem próbáltam még ki... egyébként érdemes követni ezt az oldalt,aki használ willowot,mert a "hivatalos" oldalon(blmodding.com) még mindig az "ősi" alap változat van kint letöltésként,és azóta pöttyet előrébb tart már a cucc
a fentebi linken mindig leszedhető az aktuális revizió,sajnos nincs kommentálva,min változtatnak...mondjuk amit nagyon várnék,az egy "hivatalos" fast travel listabővités a dlc-hez...a neten már igyis egy csomóan "ugrálnak" mindenhová a dlc-n belül is,bár napok óta nem játszottam,de megkérdezem már,hogyan.
az bizti,hogy a willowban már benne van a zombis dlc fast travel pontjainak hozzáadása,de az előzőben még nem találtam az új dlc-t.az alapjátékot is fel lehet bőviteni olyan pontokkal,amik nincsenek benne,mint akár pl.a Salt Flats nagy munkagépe...elvileg ahol újraéledni lehet a játékban halál után,oda lehet "csinálni" is utazási pontot...mondjuk ezt használják ki a házi pályagyártók,ugyanis nem lehet hozzáadni eredetileg nem létező pontot(a többi hozzáadandó port létező úticél...csak a birkák úgy gondolták,mindenki szeret kutyagolni/autókázni sokat...),viszont kapóra jött,hogy egy,a végleges játékba nem került helyszin is van... az Oasis.aminek a szerkezete ugyan ki lett véve,nincs meg maga a pálya,DE a fast travelban benne maradt...és ezt kihasználva csinálták az Oasis HUB-ot,ami bővithető,és innen indulnak a házi extra tartalamak is,jelenleg 20 extra pályához csinált hozzáférést a készitője,de persze ez változtatható...de mivel 1 fórumra járnak a pályaszerkesztők,ezt a közös helyet használja mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a fentebi linken mindig leszedhető az aktuális revizió,sajnos nincs kommentálva,min változtatnak...mondjuk amit nagyon várnék,az egy "hivatalos" fast travel listabővités a dlc-hez...a neten már igyis egy csomóan "ugrálnak" mindenhová a dlc-n belül is,bár napok óta nem játszottam,de megkérdezem már,hogyan.
az bizti,hogy a willowban már benne van a zombis dlc fast travel pontjainak hozzáadása,de az előzőben még nem találtam az új dlc-t.az alapjátékot is fel lehet bőviteni olyan pontokkal,amik nincsenek benne,mint akár pl.a Salt Flats nagy munkagépe...elvileg ahol újraéledni lehet a játékban halál után,oda lehet "csinálni" is utazási pontot...mondjuk ezt használják ki a házi pályagyártók,ugyanis nem lehet hozzáadni eredetileg nem létező pontot(a többi hozzáadandó port létező úticél...csak a birkák úgy gondolták,mindenki szeret kutyagolni/autókázni sokat...),viszont kapóra jött,hogy egy,a végleges játékba nem került helyszin is van... az Oasis.aminek a szerkezete ugyan ki lett véve,nincs meg maga a pálya,DE a fast travelban benne maradt...és ezt kihasználva csinálták az Oasis HUB-ot,ami bővithető,és innen indulnak a házi extra tartalamak is,jelenleg 20 extra pályához csinált hozzáférést a készitője,de persze ez változtatható...de mivel 1 fórumra járnak a pályaszerkesztők,ezt a közös helyet használja mindenki.