- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, este alvás előtt újraraktam a win7-et... (változatosság kedvéért 32bites verziót, mert azt még nem teszteltem) ma visszakerül a borderlands és kíváncsi leszek, hogy szoftveres gebasz volt-e? (valami "general ***** fault"-tal dobott ki kb 30-40percenként és kaptam mindig egy fél képernyőt kitöltő üzenetet a hibáról... aztán ha újraindítottam a játékot, megint ment egy darabig...) máshol terhelve meg nem volt gond órákon keresztül sem... majd kiderül, mi volt itt a baj...
játékra visszatérve: lvl13 vagyok... elég addiktív a cucc
a bone-tól szedett lila pityu az egyik fegyverem (csak gyorsan eszi a lőszert) a másik pedig egy sörétes, ami kb gránátvetőként funkcionál
jól lehet ritkítani a népet... a kocsin a fegyvert még nem használtam... elütöttem mindenkit, akit tudtam
gazdaságos módszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a bone-tól szedett lila pityu az egyik fegyverem (csak gyorsan eszi a lőszert) a másik pedig egy sörétes, ami kb gránátvetőként funkcionál