Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoo_07
aktív tag
Akkor lehet én tévedek
Na de tegnap játszottam multival és volt benne egy tag aki lvl 100-on volt, egészen meglepődtem mikor megláttam hogy lvl 100-as mondom mia?? a srác elkezdett magyarázni valamit erről arról végülis levettem hogy vmi progival csinálja amivel lehet fegyókat összedobni stb... Utanána is néztem a dolognak akit érdekelne itt egy link Én még nem próbáltam ki talán lekapom majd.Am még sikerült becsatlakoznom 2 50-es Siren-hez valami vicc amit műveltek Amiket eldobattak az ellennel rakat 500-600k-t érő cucc persze ők ott hagyták nekem meg nem volt más dolgom mint összeszedni szal pénz probléma megoldva
Nem mintha lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de tegnap játszottam multival és volt benne egy tag aki lvl 100-on volt, egészen meglepődtem mikor megláttam hogy lvl 100-as mondom mia?? a srác elkezdett magyarázni valamit erről arról végülis levettem hogy vmi progival csinálja amivel lehet fegyókat összedobni stb... Utanána is néztem a dolognak akit érdekelne itt egy
Nem mintha lett volna...