Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
skiny83
üzenetére
jaja,lehet tolni keményen...eridiant én se találtam,jártam már pár artifact-os helyszinen,nomeg kellett ilyen világitó szellem-izékkel is harcolni,de semmi...én multiban se láttam,a nagyoknál se extra fegyvereket...az artifactoknál a phasewalk-omra kaptam extra védő-sebző cuccokat,de ennyi,mire kezdtem volna örülni,hogy új terület,kiderült,hogy csak egy barlang+1-2 folyosó és terem,remélem még lesz több ilyen.
elég hülye dolog egyébként,én valahogy nem vágom,hogy van-e sztori normális,nyomom a feladatokat,öld meg ezt,szedd össze azt,de hogy mire megy ki ez az egész...
nem történt eddig semmi "globálisabb" változás.a sok helyszinből azt se tudom,melyik az "előre" irány
ráadásul hogy csak fő helyszinek között van teleport,fárasztó a sok mászkálás,és még visszamenni is vissza kell mindenhová többször is,negyedóra futás harc nélkül,1-2 perces akció,aztán kullogás vissza.a főellenfeleket is lenyomtam már élvezetből 2-3szor is.tetszik nagyon a cucc,csak nagyon homályos a végcél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem történt eddig semmi "globálisabb" változás.a sok helyszinből azt se tudom,melyik az "előre" irány
ráadásul hogy csak fő helyszinek között van teleport,fárasztó a sok mászkálás,és még visszamenni is vissza kell mindenhová többször is,negyedóra futás harc nélkül,1-2 perces akció,aztán kullogás vissza.a főellenfeleket is lenyomtam már élvezetből 2-3szor is.tetszik nagyon a cucc,csak nagyon homályos a végcél.