Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
1.a zombiszigetre az első kapunál átmenve tudsz teleportálni,onnan,ahol az automaták is vannak,nem kell hozzá eleve 15,hisz én még nem vagyok annyi,valamikor 6-7 környékén jártam már a szigeten...az első kapu előtt ugye lesz egy küldi,hogy fel kell robbantani a torlaszt,ez tökre a legelején van,és utána át is mehetsz,előtte csak ilyen ölj le 5 skagot,stb+postás küldi van,az első kapu az alaphelyet elhagyva balra fent van,ott lesz,odaát.
2.a dlc szerintem feltételezi a patchet,tedd fel...nekem is 4850-em van,és full jó minden.bár én steamen vettem,és eleve dlc-vel,ott neminstallos formában,hanem "készként" jön le minden játék,de semmi grafhiba nincs.pedig én full HD-ben nyomom...
3.na ezt nem tudom...de nekem patchelt,és vissza is jöttem...minden játékot mindenképp patchelten érdemes használni,amennyiben van rá...csak javithat.
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Micro Four Thirds
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény