- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
a következőkre válaszoljatok lsz:
1. feltettem az alapjátékot, utána bemásoltam a dlc-t, és amikor elindítom, kiírja, hogy felismerte a dlc-t, és hogy bármelyik utazós táblánál a jacob izét kell kiválasztani, és odateleportál.
azonban a régi mentésem nincs meg, mert azóta már leinstalláltam a játékot, és így új játékot kezdtem. na most emlékeim szerint a fast travel-t csak a 2. területen kapjuk meg, olyan lvl15 környékén. most akkor nekem is el kell játszani addig az alapjátékkal? miért nem tudok rögtön lvl1-el nyomulni?2. az alapjáték patchmentes volt nálam, és miután feltettem a dlc-t, textúrahibák léptek fel. pl. firestone-ban zed boltjában meg a fegyverboltban a falaknak nincs textúrájuk. illetve van, de az egyszínű szürke. ezt a patch megoldja?
3. hogy is van ezzel a teleporttal? ha patch nélkül teleportálok a zombiszigetre, akkor nem tudok visszajönni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs