- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég újratelepítettem a gépemet. A legfrissebb nvidia driver (285.62 whql) nem működött megfelelően, ezért visszaraktam a legutóbb még problémamentesen működő drivert (266.58 whql). A hibajelenség többrétű volt, mert egyrészt az órajelek is máshogy működtek az eddig megszokotthoz képest. Ha GPU szundira kapcsoltam (pl. játék miatt), csak akadással (fekete képernyő egy pillanatra) és GPU kernel mode (Win7x64) újraindulással állította le a munkafolyamatot és lehetett váltani tevékenységet. Ha közben videólejátszás ment az fagyással megszakadt. Másrészt 2D-ben megszokott órajelekkel számolta a munkafolyamatot, az eddig megszokott 3D-hez képest. Ez az alacsonyabb hőmérsékletben is megmutatkozott. Mondjuk a játék is 2D-s órajelekkel futott 3D-ben úgyhogy innen már nem volt kedvem tovább ötletelni, hogy mi is történik és csak 1x néztem.
Fordított helyzetben nem volt gond, ha játékból kiléptem és megszüntettem a GPU szundi pipát, akkor ment minden rendben.
Lehet kártyafüggő a dolog (Palit 9800 GT Green 1 Giga), ezért nem gondolom, hogy másnál is fellépnének ezek a jelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest