- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thrawn
félisten
Tegnap este próbáltam megint feltölteni a szerverre, de folyamatosan 502 vagy 503-as hibát kaptam, pedig egyébként pattogós volt az oldal...
-
További tesztverziók:
-
Nem is kell hozzá újrainstall, elég az install után az előző oprendszerben feltelepített BOINC adatbázisfájljait átmásolni az új install adatbázishelyére (persze, ehhez az is kell, hogy ne legyen a friss telepítés után feldolgozandó csomag leszedve, hiszen ekkor felülírjuk az adatbázist is).
-
Moonline.
aktív tag
Nem lehet valahogy megoldani, hogy az XP-re feltelepített BOINC fusson a Win7-en, és azokat a feladatokat folytassa, amiket XP-n elkezdtem? Ha elindítom a BOINC-ot Win 7 alól, azt írja adjam hozzá a "boinc_users"-et a helyi felhasználók csoportjához.
-
Moonline.
aktív tag
Torrentről egyszerűbb letölteni mint az M$ oldaláról
Én már felraktam, eddig nagyon tetszik, kíváncis vagyok milyen lesz a végleges....BOINC-ot még nem raktam fel, helyette a folding@home megy, ami se Xp-n, se Vistán nem ment!
Lehet az új driver miatt van, Win 7re már januárit raktam fel -
Bár az ember tervez (és a család végez), de azért csak elkészült, aminek el kellett.
A fenti linken már a teljesen lefordított fájlok találhatóak, bár azért vannak magamnak kétkedésre jogot formáló dolgok. Ilyen a long és short term debt -ami nem tudom mi a fenét keres a BOINC-ban, hacsak nincs más értelmezése, mint a hosszú- és rövid lejáratú adósság-; valamint a working set size, aminél tudom, hogy mit jelent (azt a kötött (memória)területet, amelyiken 'munkavégzés' folyik), csak nem tudom olyan egyszerűen megfogalmazni magyarul, hogy rövid legyen és frappáns is (valószínűleg benne van ebben az is, hogy a Win7 bétáról lemaradtam, pedig egész éjjel próbáltam kulcshoz jutni, és akárhányszor próbálom letölteni a MS oldaláról a hivatalos verziót, mindannyiszor megakad a letöltés 5-15% között valahol - Flashget mellet is, és a FF beépített letöltéskezelőjével együtt is). -
Ma annyi időm volt, hogy a kisebb, rövidebb részeket fordítgassam, így már csak 9 fordítandó szövegcsoport van (igaz, azok között van 4-5-6 soros is). A fentebbi .po és .mo fájlok linkjén már ezt lehet letölteni.
Ha minden jól megy, holnap be is tudom fejezni... -
Ha már nem tudom szerkeszteni a saját hozzászólásomat, akkor egy kiegészítés, csak így:
A bizonyonytalan fordításokat is átnéztem itthon, azok is javítva, vagy jóváhagyva lettek a fenti verzióban; de a már 'kész' fordításban is rengeteg volt a hiba (mintha még mindig a nagyon régi, rengeteg félreírással tarkított verzióból hozták volna át azokat a részeket). -
-
Thrawn
félisten
Az nem véletlen, levlisten írtak róla:
As an aside, I’m going to shutdown Pootle for the day.
I’m going to touch each of the PO files and make sure they are UTF-8 files. I’ve found several that say they are, and they turn out not to be. The fix is to run them through notepad and enforce UTF-8 conversion.
I’m sorry for any lost work during this conversion to pootle. It is as new to me as it is to you.Remélem ezután nem lesznek olyan (elvileg jó) fordítások, amiket ellenőrzéskor visszadobál...
-
Nekem most sem jött le, így rájöttem, hogy a böngészőben a hiba (egyre több olyan oldalt látni, amelyik nem IE specifikus funkciókat használ
). Most már FF alól jön le minden, aminek kell.
Az új verziót letöltöm, és megnézem, hogy mi változott a régihez képest. Ha nem sok, akkor még a régiből gyorsan átmásolásokkal megoldom a már kész részeket, aztán meg jöhet az újabb részek online szerkesztése.
-
Thrawn
félisten
Ha a fenti linken belépsz és elnavigálsz a magyar fordításhoz, ott találsz egy Könyvtárból ZIP linket, azzal le tudod tölteni mindet. Mindjárt kipróbálom a feltöltést.
szerk: A feltöltés megy, a kliens ezennel 100%-ban 'lefordult'
szerk2: Mégsem fordult le teljesen. A 100%-osban 652 sor van, ami fent volt abban pedig 716. -
-
Thrawn
félisten
A fordításhoz új szervert indítottak, újra kell regisztrálni amit meg is tettem. Jelenleg így állunk: Link
Szerk: A honlap linkje (regisztrációhoz)
-
Thrawn
félisten
válasz
Szplöttyy #267 üzenetére
Üdv!
Többféle projekthez is csatlakozhatsz, van itt SETI, Rosetta, World Community Grid team is. Utóbbiról tudok érdemben nyilatkozni, ott a WCG honlapján kell regisztrálnod először, majd a BOINC klienst letöltened és csatlakozni a projekthez. A többi megy magától, gondolom a többinél is hasonlóan megy a dolog.
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék énis csatalkozni hozzátok! Ha jól tudom, van Ph!-s team is! Hogyan lehetnék én is tag? Mitkell letölteni/beállítani? Sosem csináltam még ilyet, szal segítsetek! Ha sikerül, akkor egy P3 766mhz-vel 0-24-be betudok szálni, 2*1,73ghz-s notival meg időnként.Előre is köszi!
-
C0d3r
addikt
Egy kis meglepetés az új évre:
Kicsit késve ugyan de ha minden igaz, a BOINC hamarosan megjelenő 6.6-os verziójában már a legfrissebb, általatok készített fordítás lesz megtalálható!Kreditben Gazdag, Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
És itt vannak a Linux-os változatok is:
-
Windows-zal folytatódik:
6.5.0:
Win 32 bit
Win 64 bit -
C0d3r
addikt
Mac-el indul a teszt.
6.5.0:
Mac OS X -
C0d3r
addikt
A fejlesztés gőzerővel halad tovább, hamarosan jönnek a 6.5-ös tesztverziók!
A 6.6-ig javítandó hibák listája itt megtekinthető: [link] -
C0d3r
addikt
A 6.4.5 -ös mától ajánlott verzióként érhető el, letöltési linkek az előző 2 hozzászólásban.
Jelenleg Windows és Linux rendszerekre, Mac OS X-re a 6.3.23-as tesztverzió van."We have no plans to release 6.4 for the Macintosh at this time, because we can't run BOINC CUDA applications on the Mac until NVIDIA makes some changes in their Mac software."
-
C0d3r
addikt
Még mindig teszt!
6.4.5:
Windows x86
Windows x64 -
Thrawn
félisten
-
C0d3r
addikt
6.4.3:
Windows x86
Windows x64 -
C0d3r
addikt
Tesztverzió!
6.4.2:
Windows x86
Windows x64 -
Most már a Linux-os verzióknál is a 6.4-esek szerepelnek, a 6.3-asok helyett.
6.4.1 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit -
C0d3r
addikt
Elkezdődött a 6.4-es verzió fejlesztése, 6.3-as stabil jelenleg nincs.
6.4.0:
Windows x86
Windows x64 -
Thrawn
félisten
Tesztverzió!
-
Thrawn
félisten
Tesztverzió!
-
C0d3r
addikt
Tesztverzió!
-
C0d3r
addikt
Tesztverzió!
6.3.19: Windows x86 , Windows x64
-
FRIZ 22
senior tag
Erről a Folding@home [link]-ről mid tudtok? Képes futni BOINC-on? GPU támogatás itt is megoldott.
Na meg is van:
This is not a support for BOINC, so it's your job to figure out how to set it to work with FAH GPU client. -
Thrawn
félisten
Újabb tesztverziók!
BOINC 6.3.17 -
-
FRIZ 22
senior tag
Leteszteltem:
Nvidia driver CUDA támogatással: 178.24
BOINC: 6.3.14, videó kártyát felismeri, mint CUDA hardver
PS3GRID-GPUGRID: sajna nem működik G80-as karival, csak G84-tól felfelé.[link]2008.10.19. 17:49:13||CUDA devices found
2008.10.19. 17:49:13||Coprocessor: GeForce 8800 GTS (1)
2008.10.19. 17:50:09|PS3GRID|Message from server: Full-atom molecular dynamics is not available for your type of computer. -
Ráadásul ez a kiadás már megjelent a fő letöltőoldalon is (a http://boinc.berkeley.edu/download_all.php-n).
Akkor az eddigiek inkább alfa (vagy inkább pre-beta) verziók lehettek (vagyis biztosan találtak benne néhány komolyabb hibát is), azért lehettek levéve onnan. -
C0d3r
addikt
Teszt verzió!
6.3.14:
Windows x86
Windows x64 -
Moonline.
aktív tag
Én is szedem. Ez nem béta verzió?
-
Egy újabb próba-lehetőség (vagyis újabb tesztverziók 6.3.12-es verziószámmal):
-
A fenti 6.2.19-es Windows-os verziók már ajánlottként szerepelnek; emellett itt a
6.3.11 tesztverziója
is: -
Igen, jelenleg nem jön be a kép; valószínűleg a külföldi fájlmegosztó lehet a hibás.
De a viccet félretéve: a hozzászólásokból nagyjából el tudom képzelni, mi lehet a képen; de CUDA-s dolgokról (jön-e valamelyik projekthez CUDA-s motor; ha igen, mikor; mit fog támogatni és mit nem; ...) semmit nem tudok.
Mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy a BOINC támogatná alapból a CUDA-t (mivelhogy a BOINC-os témában vagyunk), hiszen nem a BOINC számol, hanem a projektek megfelelő alkalmazásai. Ott meg csak az alkalmazókon múlik egyes dolgok támogatása.
(Az azért mindenesetre érdekes, hogy ATI kártya mellett megjelent, míg NVIDIA mellett meg nem.) -
Valószínűleg ezek is tesztverziók (a hivatalos oldalon még nincs róla semmi).
-
Thrawn
félisten
Tesztverziók!
6.3.10
Windows x86
Windows x64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged