Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem soha nem volt ezzel bajom. A BOINC (és az adatbázis könyvtára is) egy külön meghajtón van; és bármikor újratelepítem a BOINC-ot, mindig a megfelelő könyvtárakat megadva az install résznél simán folytatta, ahol abbahagyta. Egyszer akkor volt gond, amikor előbb indítottam el a BOINC-ot, mint ahogy az opti cuccokat felraktam - ekkor hibával elszállt a dolog (hiszen máshogy számol az opti és a gyári motor is); de a meg nem kezdett csomagokkal nem volt gond. Hasonló módon elszállhat hibával a dolog, ha szintén először indítod a BOINC-ot, és csak utána másolod vissza az adatbázis könyvtárát.
Egyébként tapasztalatom szerint ha installnál már meg tudod adni, hogy hol van az adatbázis része, és ezt már akkor fel is ismeri, akkor onnantól nem lesz vele gond. Viszont Win->Linux átállásnál mindenképp gond lehet; hiszen más a használt fájlrendszer is, és más maga a motor is (vagyis nem fogja felismerni az egyik a másik dolgait).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DEll G15 5530
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest