- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ohh... Köszi a részletes leírást!
Akkkor a "megsürgetésre" jó módszer az, hogy pl. a Legfeljebb 30%-át használja a CPU időnek. bejegyzést megemelem 40-re. Igaz? (notebook hűtését nem akarom a halálba pörgetni)A throttel-t parkoltatom, hátha annak a bűvészkedése akasztja ki a vbox kapcsolatot.
-
-
Egy 'kicsit' nem figyelek oda, és rögtön megugrik az új verziók száma.
Ezek közül a legfrissebbek, a 7.2.23-as tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS XSzerk.: Illetve van még egy 7.2.20 tesztverzió Android alá is.
-
7.2.11 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X
Android -
Nimrod
addikt
Eddig ezt Boincstats-on keresztül intéztem, online felvettem a projecteket (SETI, Enigma, LHC meg még néhány), a Boinc kliens pedig szinkronizálta az egészet, nem kell törődnöm a részletekkel. Persze egyes kliensen utólag tudom hangolni, hogy melyik projectet nem akarom futtatni, ugyanis több gépen is fut, lassabb gépre nem eresztek rá egy SETI-t érthető okokból.
-
Ismét egy nagyobb ugrás, mivel a következő publikus tesztverzió a 7.2.10-es számú lett.
7.2.10-es tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit -
-
Na, most újra kint van. Idézem is, mielőtt újra 'beszedik'
"Android/ARM
Android version 2.3 and later
We recommend that, rather than downloading BOINC from here,
you get it from the Google Play Store or the Amazon app store (for Kindle Fire)"De közben a 7.2.7 ajánlott verzió is lett belőle; vagyis aki tudja, használhatja is.
-
7.2.5 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS XIlletve az Androidos verzió is frissült:
Android 7.2.7 tesztverzió -
Hirtelen ugrások után (7.1.3 után jött a 7.1.10, majd a 7.1.15) itt az újabb tesztverzió 7.1.17 verziószámmal:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS XCigam: A Win8 mélylélektanához nem értek, inkább maradtam XP mellett. Ott semmi gond nincs a BOINC-kal (de még Win7-en sem, mert a cégnél ott is megy rendesen).
-
Egy nappal a 7.0.61-es csak Windowsos verziók után ismét egy teljes sorozat, mely a 7.0.62-es tesztverzió nevet kapta a keresztségben:
-
Közben jönnek az újabb tesztverziók. A 7.0.59-esek után már a 7.0.60-asok is elérhetőek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Gyulus11
csendes tag
Nekem nem elsődleges ez a BOINC és nem is arra támaszkodva venném meg a videokártyám
Szeretem a minőséget, de az tény hogy ez a Titan valami nagyon über.
Egyszerűen elgondolkodtatott hogy egy fele annyiba kerülő kártya jobb. A nyár még elég messze és biztosan esik majd az ára. Hidd el nincs nekem annyi pénzem
de nagy erőfeszítéssel meg tudnám venni. Arról meg nem is beszélve hogy soha nem volt AMD/ATI karim. HD 7970 lesz belőle szerintem.
-
Gyulus11
csendes tag
Pont erre értettem. Pl. distrrtgen project-ben a Titan-nak 9 percre van szüksége egy feladat feldolgozásához.
Egy AMD Radeon HD 79x0 series (Tahiti) pedig 7,5 percre. Tudom ez nem sok különbségde ha már fut a BOINC és csinálom is akkor lényegében megéri e venni egy ilyen kártyát
Ráadásul a két kártya ára ég és föld. Az lehet hogy más projectek alatt jobban teljesítene a TITAN ... nem tudom. No meg driver függő is meg sok mindentől is függ. De ez a 1,5 perc 24 órá alatt sokat számít és igen csak leveri a TITAN-t.
-
Kimaradt pár hét, kimaradt pár verzió. Ahol éppen járunk, és ami éppen aktuális 'teljes család', azok a 7.0.56-os tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X
AndroidEzen kívül akad még 1-2 frissítés a tesztverziók terén:
7.0.57 Linux 32bit
7.0.57 Linux 64bit -
További 7.0.39 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
További 7.0.33 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
További 7.0.28 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Még ezek is 7.0.27 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Ueda
senior tag
Elnézést kérek, mert tágan fogalmaztam. A 7xxx sorozatra említett kiforratlanságba a drivert is beleértettem. Vagy a stabilitást. Ma csak az AMD videókártya illesztőprogramot telepítettem fel. A "parallel" SDK-t például nem, vagy a HDMI-t sem, meg a videótranszkódolót sem. Ilyen kizárásos alapon próbálom, ki, hogy van-e kedvező változás. Jelenleg 5 hibátlan mini collatz-nál tartok, tehát úgy néz ki működik. A GPU-Z-ben a Directcompute 5 mellett pipa van, tehát ehhez úgy néz ki elég csak a videókártya illesztőprogram, mindenesetre a GPU számolás megy Collatz alatt. Viszont a "parallel" SDK hiányában a MilkyWayHome bele sem szagol a kártyában, mert hiányolja az OpenCL meghatjót. Az alapprobléma az, ha mindent feltelepítek a catalystból, akkor hiba csúszik a számolásokban és szinte mindegyikben.
-
További 7.0.26 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Újabb 7.0.25 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
További 7.0.25 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
Illetve most már van 7.0.25 - OS X tesztverzió is.
-
Szépen megy a számozás...
7.0.23 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Már megint gyors a váltás; biztos valami kisebb hibát javítottak hirtelen (utánanézni lusta vagyok, így csak tippelek
).
7.0.22 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
További 7.0.18 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bitEzek már a hivatalos letöltő-oldalra is ki lettek linkelve (ha valakinek ez kell
).
-
További 7.0.7 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
További 7.0.2 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
További 6.12.43 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Sőt! 6.3.10-es tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
MAX OS X -
Záródik az olló...
6.12.41 tesztverziók
Linux 32bit
Linux 64bit -
A fejlesztői ág is belehúzott (mintha versenyeznének, hogy ki ad ki több új verziót
).
6.13.8 tesztverziók
Windows 32bit
Windows 64bit
MAC OS X -
A 'stabil' ágon még mindig mennek tovább a fejlesztések...
6.12.41 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
MAC OS X -
Megjött a MAC OS X-es 6.13.6-os tesztverzió is.
Nimrod: biztosat nem tudok mondani, de mivel a számítási sebességbe magának a keretproginak nem sok beleszólása van (ezt a különböző projektek programozói oldják meg a különböző számítási modulokkal); így szerintem sebességben nem hoz újdonságot.
-
És a Linux-osokat sem felejtették el...
6.12.38 tesztverziók
Linux 32bit
Linux 64bit -
Felváltva jönnek a különböző verziók; hol a régebbi, hol az újabb családba. Most épp ez utóbbi van soron:
6.13.6 tesztverziók
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit -
Ha egy üzlet beindul...
6.12.38 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
6.13.1 további tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Meg a 32-es is, ráadásul teljes családdal...
6.12.32 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
C0d3r
addikt
Vissza is vonták nagy lendülettel.
-
A 'maradék' 6.12.15-ös tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
További 6.12.6 tesztverzió:
MAC OS X
Linux 32bit
Linux 64bit -
...és a további 6.11.9 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Moonline.
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged