Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz H.Ezredes #54392 üzenetére
Te szerepelsz a bimmer garázsban? Ott is az volt. Ja nem,te pösti vagy
Ha már M. Ma ment előttem egy új m5 comp. Direkt lehúztam az ablakot,semmi hangja. Lehet kamu m pakett volt (tudom,komfort mód )[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Chris0321
addikt
válasz H.Ezredes #54411 üzenetére
Nem szoktam nézni ezeket a videókat, az alkatrész árakkal kapcsolatban sem nagyon vagyok képben csak ha nekem kellett már valamit vennem, csak a koszos kézzel kapcsolatban akartam reagálni.
Én az egyik előző munkahelyemen ahol több mint 2 évet dolgoztam kesztyűben kellett (tisztatér volt), én gond nélkül használtam, de több embert zavarta a használata, hogy nem puszta kézzel fogja meg a dolgokat mint általában, nem vagyunk egyformák. Engem pl. nem zavar ha könyékig olajos vagyok mert olyasmit kell csinálni, úgy vagyok vele majd megmosom a kezem ha végeztem. Persze nem fogdosok össze mindent, előtte kezet mosok. A kezem tisztaságára én is eléggé ügyelek, kontaktlencsét is szoktam használni így nem mindegy milyen kézzel nyúlok a szemembe de nem esek át a ló túloldalára. Volt régen pl. olyan kollegám aki anyagmozgató volt egy soron. Egyébként nagyon jól elvégezte a feladatát, csak néha zsírt kellett hoznia egy nagy hordóból. Igen, tiszta zsírhoz kellett nyúlnia, amit még soha nem használtak. Egyik alkalommal olyan hisztit levágott mert kicsit zsíros lett a keze vagy a munkaruhája, hogy már nekem volt ciki. -
H.Ezredes
őstag
válasz H.Ezredes #54296 üzenetére
E60 LCI 2007/10 25X E Km
M57D30 D3
A motor belseje szép viszont a lánc az eléggé meg volt nyúlva. a feszítő patron 21mm-t jött ki . Új lánc esetén ~5mm amit a patron kijön. Egyértelmű,hogy megérett a cserére.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
whitezo88
nagyúr
válasz H.Ezredes #54456 üzenetére
Ja persze, hiszen mai napig gyártanak gyári alkatrészt olyan autóhoz amit már nem gyártanak, így a BMW se veszi meg, mert nincs mihez. Vagy max valamennyit, hogy még drágábban adja el. Mennyi is most a genuine BMW embléma előre? 20 ezer? 10 biztos. Lehet a feszítőnél meg mivel gondolom kézzel csinálják, elmaradt, vagy csak simán nem foglalkoztak vele, de legalább biztosan látszik hogy nem gagyi aftermarket másolat
-
H.Ezredes
őstag
válasz H.Ezredes #54533 üzenetére
Kész lett a szívósor is a G11-en. Kapott egy ledugózást és egy szívósor takarítást... 77E Km van a kocsiba egyébként. Ezzel baja többet soha nem lesz.
A tulaj mondja,hogy sokkal jobb lett az autó. Fél gázon is érezhetően jobban megy. Nem volt ilyen jó eddig. Nagyon elégedett. Meg az se hátrány,hogy zsebbe maradt egy ~350K
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
veterán
válasz H.Ezredes #54555 üzenetére
Én kértem bele ezt a lábbal nyitást a csomagtérnél, lehet annak az érzékelője kavarbe , ahogy ott mászkálok bár alapból a nyitásához eléggé be kell a lábam tenni alá...
nincs 5leted mit lehetne tenni? Esetleg ha a kulcsot az autóban hagynám , mikor mosom? Kizárni csak nem tudom magam[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
p0lip
tag
válasz H.Ezredes #54553 üzenetére
Megnyugodtam! Szeretem az ilyen képes beszámolókat.
A gyári féket már felraktam, Pagid ment kukába 5000 km után...
Most sajnos csak malmozok mert, egy alkatrész csak kedden jön meg. Szívósor, agr takarítás, tömítések cseréje, izzítógyertyák cseréje, hf.nél a vízcsőcsonk cseréje és hűtők eltakarítására készülök. Unalomból ma a szervóolajat lecseréltem. -
p0lip
tag
válasz H.Ezredes #54584 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes beszámolót! Láttam a hozzászólásod nemrégiben, mikor megjött a Haida, ezért volt a kérdésem. És erre fel gondolkoztam el, hogy lehet ki kéne próbálnom, nem mindegy, hogy Conti 50-ért vagy ez 20-ért. A most ledobott, kb. 5ezret futott Pagid tárcsáimat akkor lehet kiveszem a "kukából" és felszabályoztatom.
Most friss gyári féket raktam tárcsa, betét és fékpofa is. Megírom, ha ez is ütős lesz vagy valami nyűg lesz velük.
Mondjuk ez a porol a betét nem feltétlenül baj, mármint fékhatás szempontjából. Nem csak BMW-nél, egyéb márkáknál is, a gyári betétek régen is poroltak és jól fogtak. Én speciel régebben éppen a nem poroló üvegkemény betéteket nem szerettem.Drago Nem teljesen, csak megfelelő hosszúságú hosszabbító kérdése!
Áldom, hogy családiban lakok már, de éltem Bp.en emeletesben és összefabrikáltam slagot és hosszabbítót is, ami az ablakon kidobva elért a kocsihoz. Igazán jól jött mikor elszakadt a lánc az e34-en és szétvert mindent.[ Szerkesztve ]
-
p0lip
tag
válasz H.Ezredes #54592 üzenetére
Szerintem kipróbálom, végül is durván egy féltank gázolaj ára/db. Mikor az ember pár ezer km után kidobál egy szett féktárcsát... Nagy baj nem lehet a Haidából sem
Csak kíváncsiságból, írtad, ha nem gyári, akkor milyen betétet használsz, és tárcsa esetén mit?[ Szerkesztve ]
-
p0lip
tag
válasz H.Ezredes #54600 üzenetére
Nem vagyok sznob, na de érted, egy Cooonti... Viccen kívül, ha nem ennyiért lett volna, simán kipróbáltam volna a Haidát.
Drago1 Ááá egy E30 sor6, király gép! Fontosabb gyári cuccok vannak biztos, csak egyre drágábban, na de ez más márkáknál is így van.
chess001 Egy rosszul szellőző, párás garázsnál, jobb egy fedett beálló.
[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
válasz H.Ezredes #54611 üzenetére
Jó lett, szerintem így kell kinéznie A gyári magasság (bár akkor jól láttam, hogy ez is alacsonyabbról indult) az majdnem suv, mondjuk a magyar utakra az való...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
p0lip
tag
válasz H.Ezredes #54650 üzenetére
Na de miután megvettem derül ki, hogy illeszkedik e! Ebben nincs tapasztalatom, nem igazán vettem még, illetve egyszer az e34-re Klokkerholmot, az szörnyű volt. Illeszkedett, de a gyárihoz képest hitvány anyaga volt és a fülek már attól letörtek, ha ránéztem...
Igazság szerint, most vettem a 39-re valakitől használt gyárit, ami tényleg gyönyörű szép, csak jó néhány fül hiányzik róla. Persze ez csak azután derült ki, miután meghozta a posta. Ezért kérdeztem van e ami normális, ha igen, melyik gyártó. Nem szeretnék már több dolgot kidobni
Amúgy M-es kéne a króm rácsos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest