- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani3457
tag
Sziasztok!
Napok óta nézegetem az e46-ból leginkább 25i motorokat! Akinek esetleg van tudna írni pár szót ? Milyen a hétköznapokra stb.. tudom amatőr kérdés, de ha írna nekem olyan akinek van e46 25i motoros verdája egy kis véleményt akkor én is nyugodtabban gondolkoznék a dolgon. Ősszintén szólva fogyasztásra lennék leginkább kíváncsi, mert nem sokat megyek napközbe dízelt feleslegesnek érzem nem azért mert félek szét megy benne valami vagy bármi de úgy vagyok vele akkor legyen némi hangja. Meg hát ugye többség "hahun" 20+ téma, minden kocsira költök természetes hisz másképp nem tudnám használni, de erre is kíváncsi lennék hogy legtöbb e46 már bőven 300ekm felett van! Szóval tényleg nem akarok amatőrnek tűnni csak érdekelne aki használ hasonló motorost írna egy kis összefoglalót nekem ?
Válaszokat Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest