Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapedli
csendes tag
Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem!
Nálam is fent áll ez a hidrotőke csattogás sajnos (e92 325i)... Nagyon sok helyen olvasom, hogy sok embernek megoldotta a 0W-40 ll01 mobil1 olaj és ez a PRO-TEC hídrotőke tisztító adalék.
Nekem a sima olajcsere része nem oldotta meg sajnos, maradt a csattogás, viszont mivel csak most találtam rá a Pro-Tec ajánlásra amit a friss olajhoz kell önteni, ezért már nem a "friss" olajhoz lenne adva...
1200km-t mentem a csere óta.A kérdésem az volna, hogy bele szabad-e még önteni az olajhoz? Vagy egyáltalán tilos az efféle hidrotőke tisztító adalék beöntése?
Fontos kérdés ez számomra, szóval ha van valakinek tapasztalata, vagy konkrét válasza, azt nagyon szépen megköszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest