- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
soha nem voltam nagy zenehallgató, de most, hogy kertes házba költöztem, és rengeteg dolgom van kint, felmerült bennem az igény egy BlueTooth hangszóróra!
Igazából azt sem tudom, merre induljak? Mire kell figyelni?
Mivel kültéren használnám, gondolom kell neki (kell neki?) valami IP védelem.
A terület nem nagy, és szomszédok is vannak, így a monumentális falak helyett inkább a könnyen hordozható változatokat részesíteném előnyben, de nem a zsebrerakhatóakat.Első tanácstalanságomban a MediaMark-ban néztem körül, és ott a JBL 4 változatát néztem ki, de az árukon kívül sok különbséget nem látok közöttük: Flip 6 (45eFt), Charge Essential 2 (50eFt), Charge 5 (55eFt), Xtreme4 (140eFt). Míg az első 3 gyakorlatilag ugyan annyiba kerül, a negyedik majdnem 3x annyiba kerül! Azt is kifizetem, ha azt mondjátok, hogy azon kívül minden pénzkidobás persze, de nyitott vagyok más megoldásokra is, így örülnék minden tippnek!
Alapvetően nem szeretném sokáig húzni, így olyat keresnék, amit itthon 1-3 napon belül be tudok szerezni!
Hardveraprós dolgokra is nyitott vagyok, de egyrészt az új termékeket favorizálom, másrészt ott annyi minden van, hogy esélyem sincs onnan kiválasztani a nekem valót...
-
Geresics
addikt
válasz
Geresics #5943 üzenetére
Kicsit átgondoltam (#5946) rizso sorstárs ötlete alapján, és lehet mégis kellene bele az a MicorSD kártya olvasó.
Gyorsan fel is ugrottam EUStock oldalára, és egy sima Tronsmart Element T2 volt az első, amiben már van.
Ez vállalható esti mese felolvasásra?
Esetleg valami pécsi helyileg is elérhető boltban (pl. Media Markt, Extreme Digital, Euronics) keressek valamit? -
Geresics
addikt
válasz
FireFox1996 #5947 üzenetére
és ezt hogy lehet megvenni?
-
Geresics
addikt
Kukucs,
szeretnék rendelni valami kínai bluetooth hangszórót a netről, és gondoltam előbb kérdezek!
A lényeg az volna, hogy a gyerekszobába a gyerkőcöknek raknék be egy BT hangszórót, amire telefonról tudnék meséket lejátszani (Téli tücsök, stb.). Az ötlet onnan jött, hogy gyermekkoromban szerettem bakelitről meséket hallgatni, és úgy fest az én kölkeimnek is bejön a dolog. Eddig telefonról játszottam le, de nem az igazi...
Szóval nem szeretnék semmi extra hangzást, nem lesz rajta zene sem hallgatva (még pár évig biztos nem), csak mesék mennének, ezért nem is keresek csúcsminőséget, inkább csak a praktikum és az olcsó bekerülési összeg mozgat.
Van tippetek? Akár típus, akár link, akár csak annyi, hogy mire figyeljek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest