- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Geresics #5943 üzenetére
Kicsit átgondoltam (#5946) rizso sorstárs ötlete alapján, és lehet mégis kellene bele az a MicorSD kártya olvasó.
Gyorsan fel is ugrottam EUStock oldalára, és egy sima Tronsmart Element T2 volt az első, amiben már van.
Ez vállalható esti mese felolvasásra?
Esetleg valami pécsi helyileg is elérhető boltban (pl. Media Markt, Extreme Digital, Euronics) keressek valamit? -
rizso
addikt
válasz
Geresics #5943 üzenetére
Nekünk otthon mesehallgatás céljából egy Tronsmart Mega van, amiért baromi jó, az a microsd foglalat, így elég arra rárakni az anyagot, és nem kell hozzá telefon. Kisgyerekesként azt tudnám mondani hátrányként, hogy az érintőgombok nem a legjobbak, hozzáér és már el is nyomkodja, jobb lenne fizikai nyomógomb - persze ha nem adod a kezébe, akkor ez sem gond, és cserébe éjszakai fényként is elég jól használható
12-13k körül van, zenehallgatásra is be lehet fogni, méretéhez képest jól szól, és az akksija is jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest