- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlesztő13
tag
válasz
Pandimakaay #2073 üzenetére
Szia! Ez nem hangszóró hiba, a laptopban lévő WiFi/Bluetooth modul tulajdonsága, pontosabban a hibája amivel sok esetben nem lehet mit kezdeni. Nekem Dell 3542 van 1705-ös modullal és amint elkezd szólni a Xiaomi hangszórón a zene, abban a pillanatban megbénul a net és semmi nem jelzi, de gyakorlatilag nem tud adatot küldeni és fogadni. Lehet, hogy van olyan beállítás amivel jól működik, bár én még nem találtam rá.
-
válasz
Pandimakaay #2075 üzenetére
Én egy ilyet vettem erre a célra, kb ez a magasság árban.
-
válasz
Pandimakaay #2073 üzenetére
Üdv!
Ez valami interferencia lesz. Raktam a notiba egy bluetoot+WLAN kombó kártyát, de vagy csak a BT vagy csak a WLAN ment, sőt, amint bekapcsoltam a BT-t, ledobott a netről. Szerintem ezzel nem tudsz nagyon mit kezdeni, én egy USB-s bluetooth adapterrel váltottam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- iPhone topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új, felbontott Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - 2 év bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest