Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlesztő13
tag
válasz
Pandimakaay
üzenetére
Szia! Ez nem hangszóró hiba, a laptopban lévő WiFi/Bluetooth modul tulajdonsága, pontosabban a hibája amivel sok esetben nem lehet mit kezdeni. Nekem Dell 3542 van 1705-ös modullal és amint elkezd szólni a Xiaomi hangszórón a zene, abban a pillanatban megbénul a net és semmi nem jelzi, de gyakorlatilag nem tud adatot küldeni és fogadni. Lehet, hogy van olyan beállítás amivel jól működik, bár én még nem találtam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest