- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoogie
aktív tag
válasz
rezy89 #13435 üzenetére
Lényegében inkább kinti használatra lenne az eszköz, de természetesen bentre is használnánk összejövetelekre. Ha "elvadul a buli" akkor szóljon is.
Ismerősnek van JBL 300-a nem volt rossz hangzásban, illetve nemrégen meghallgattam egy JBL 1000-st, az is tud szólni, de valahogyan még sem győzött meg, főleg ennyi pénzért.
Illetve ami még fontos lenne, hogy megtaláljam azt ami hangzásban teret ad, lényegében kiegyensúlyozott hangot produkáljon, illetve akkumulátoros legyen. Tudom lehetetlen nincs, de, ha már kiadok 100x ezer Ft-ot akkor ne legyen csalódás. Későbbiekben lehetséges, hogy lenne párja is, szóval sztereó lenne jó igen, de egyelőre marad az 1 hangfalas megoldás.
ph_5.5
Nézegettem a Panasonicot is, de a nagyobb tesót, de szerintem elmegyek meghallgatni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Egy óra, két rendszer
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest