Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz bwoay #19030 üzenetére

" ... mármint a bolti árhoz képest."
    Ahhoz képest nyilván nem rossz, de kb. minden máshoz – pláne a Tribit Lava-hoz (csak a méret miatt hasonlítom ehhez, és nem az Uboom X-hez ...) – képest nem mondanám.
    Erre – nálam legalábbis – rátett egy lapáttal, mikor megtudtam, hogy az Xtreme 4 is egy "konnektoros" hangszóró.

#19033 carl18
    "Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is ... " – egyetértek, az.
    Azért viszont, hogy ne maradjon így, tenni kellene (csak sokan nem tesznek ...).
    Ha nekem kellene most Lava vagy X, én tuti írnék a gyártónak / forgalmazónak, ha gondom van. Nem vagyunk egyformák.

#19035 Dorian
    " ... telefonról bt-on keresztül vezérelhető ... "
    Bármilyen bt.-s hangszórót tudsz óráról vezérelni, ha olyan órád van.

" ... de a kertben is használnánk. Nrm kell semmi túlzas ... "
    Ez tudod kicsit úgy hangzott, mikor ismerős megtalál azzal, hogy kéne a gyereknek valamilyen egyszerű számítógép. Nem kell nagy durranás legyen, "csak" játszani fog rajta.
    Szóval épp a kültéri használat miatt kell(het) a kakaó, és az olyan hangszóró, ami kicsit talán képes túltolni a mélyeket (hogy kültéren is maradjon belőle hallható).
    Nyugodt szívvel én most az Uboom X-et tudom ajánlani. Ha túl nagy lenne, akkor Tribit Lava. Ha egyik sem fér bele a keretbe, akkor Soundcore Boom vagy Boom 2 (LOL, utóbbi épp drágább, – ill. nagyjából egy árban van – az X-nél és a Lava-nál is).

#19038 fery02
    " ... így ez alapján valóban eléggé a külvilág felé néz."
    No para! Egyrészt nem áll ki a síkból, másfelől azért nem papírból van. Szvsz. nagyon hányaveti módon kell vele bánni ahhoz, hogy sérüljön.

• Tybike81

őstag

válasz bwoay #19030 üzenetére

Igen annyiért szerintem is jó ár. Főleg, hogy 5 perc alatt a kassza előtt meg lett a 10 pont hozzá. Akinek nem kellett elkértem... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés