Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz SSlyTR #18961 üzenetére

"Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolem :( Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
    Az baj, hogy van viszonyítási alapod :D ...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság ;)
    Amúgy a dizájn meg úgy az egész cucc tényleg pofás, lakáson belül baromi jól mutat, de a hangzás felejtős, mély az van bőven amúgy tompa ótvar az egész. Mondjuk ha szanaszét EQ-zod - ami amúgy is kötelező különben tuti kuka - egy-két zenei stílushoz elmegy (edm, deep house és társai)

Nekem van belőle kettő is, az egyiket átalakítottam a másik még gyári állapotú de az is ki lesz miskárolva :DDD (amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.

Az viszont biztos, hogy amíg így megtudom oldani, nem is kell másik ekkora méretű bt hangszóró, ez így házon belül tökéletes, ha ettől hangosabb kell vannak itthon nagyobb és komolyabb hangrendszerek ;)
    Ez pont az tudja amire szükségem van, így nem kell az egész házat beüvőltettnem, ezt oda rakom ahova akarom és élvezetesen muzsikál körülöttem, ha egy kicsit megtolom neki rendesen mosolyra húzza számat...

Ja amúgy ez tuning már a harmadik lesz ... hugomnak is össze kellett dobnom egyett ;]

• carl18

addikt

válasz SSlyTR #18961 üzenetére

Érdekes irányba megy a világ az fix. Amerika kezdte most mindenki vámol lassan mindenkit. 😅
    Akkor lesz a Uboom X jövőre 80e is ha nem több ha így emelkedik minden tovább.

T6 Max szemembe nincs értéke sok.
    Sajnos nem jó hangszóró nem is hordozható és nekem nem jött átt. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés