- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Taybor #18772 üzenetére
Na, akkor egy harmadik vélemény ...
... ill. előtte erre reagálnék: @Pixx96: " ... teljesen leválnak hangfalról ... " ... mármint a mélyek. És ez így igaz. Hallgatva – sajnos nem élőbe, de jobb minőségű (sokszor A-B) tesztekben – a hangszórót gyakran az az érzése az embernek, hogy van a zene és mellé a "buum-buuuum". Mélyre megy, nem is rossz (valaki pl. azt szereti, ha folyton az az érzése van, hogy ott az a mélynyomó, "dolgozzon meg a pénzéért"), de szerintem a jó nem ilyen.A sztori másik fele, hogy szobai használatra – úgy, hogy még lakáson belül sem fog mozogni az a hangszóró – én tuti nem vennék se Go + Play-t se Uboom X-et, de legfőképp nem akkumulátoros bt. hangszórót.
A hely függvényében (sok, kevés) vagy 1db valamilyen hálózatról üzemelő bt. hangszórót vennék, vagy még inkább egy rendes sztereó cuccot. Ennyi pénzért már lehet ... -
francz'70
senior tag
válasz
Taybor #18772 üzenetére
... "130k-ig belefér ne tartsátok magatokban, nem fontos a hordozhatóság."
Nem kérdés, hogy go+play 3, mondom ezt úgy, hogy a kettő közül uboom x-et még nem hallottam élőben, csak a go+play3-at ami brutál jól és nagyon szépen szólt, valahogy nem is hiányzott az eq, hogy belenyúljak a hangzásba. Ha tényleg nem fontos a hordozhatóság, (mivel a mélynyomó az alján nincs védve) 130e-ig szerintem ettől jobbat nem találsz. Mondjuk az akksi tényleg nem túl combos, de gondolom házon belül azért akad egy két konnektor..Arról már nem is beszélve, hogy nappaliban szeretnéd használni, nyilván ez szubjektív de nálam szóba sem jöhetne egy gagyi kinézetű uboom x, szólhatna akármilyen jól. Go+play3 viszont igényes és minőségi kinézete vállalható a lakás bármely pontján.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Taybor #18772 üzenetére
hát hogy kinek mi éri meg az a saját maga tudja. go+play 3 szerintem egy etalon hangzást illetően nagyon eltalálták azt a hangfalt ajánlom bárkinek akár 14 napos el állással is próbálja ki teljesen más liga az a cucc ahogyan téríti mély hangokat teljesen leválnak hangfalról nagyon finom igazi lágy mélye van nem az a brummogós szoba rezgető mély közép magas hangok is nagyon helyükön vannak pont annyi van mindenből amennyi kell talán első BT hangfal aminél azt tudom mondani először csak néztem nincs applikáció semmi akár ember EQt használjon ilyesmi aztán rá is jöttem pár zene után ehhez nem is kell alkalmazás
negatívum akksi sz@rt nem ér benne kb 3-4 óra alatt ki lehet fektetni alján pedig mély hangszóró sérülékeny nincs se rács semmi szabadon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest