Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock
üzenetére
Erről én se tudtam!
Találtam róla videót szóval valós a dolog.
🤯 The Hidden Aux Port Is Revealed On JBL FLIP 5 🤯 | IT WORKS 1000%🔥Néha jól jön, akkor gondolom az újabb hangszórók is rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal JBL oldalán.
Én csak azt sajnálom elég kevés hangszórón van MICRO SD bemenet aminek jó is a hangja. Azért az milyen király telefon nélkül is lejátsza magáttól a zenéket.
Magyarán néha azért tartom butának a Bluetooth hangszórókat, ha nem kapnak egy külsö média forrást bluetooth/aux terén akkor gyakorlatilag már nem tudnak zenélni.Igazság szerint nem rég jutott eszembe írni kéne a Ankernek kéne valami ugrade a Motion Boomnak, egy felől hagyják el azt a iszonyat ronda fogantyút. Úgy látszik a Motion Boom Plus szánták az utodnak de túl nagy a méret növekedés.
Kijött a X600 de én Alan tesztje után semmi újat nem mutatott.
Basszusba a MBoom elég szépen odaveri, ami ki ábrándító főleg úgy mennyivel drágább termék. Úgy a dolgokra vissza gondolva évek óta várjuk a Motion Plus méltó utodját, teltek az évek még se dobták piacra a tökéletes hangszórót.
Pedig nem kéne sok a Motion Plus Tweeterét össze társítani a Motion Boom Wooferével. Kapjon mondjuk egy APTX módult és hagyják el a ronda fogantyút. RGB Led nem kell de legyen egy szebb modern letiszult dízájn alapu külső. Lehet vállpántja így hordozható maradna.Már nagyon rég csináltam a posztot az anker oldal meg kell keresnem a regisztrációt.
A Motion Boom is idén lesz 3 éves, valahogy stagnál a piac és nem igazán vannak új bestbuy hangszórót a piacon.
2-3 évente néha készül valami igazán megéri de ennyi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock
üzenetére
" ... és onnantól usb kábelel müködik bármiről ami usb-n hangot tud szolgáltatni ... "
Nekem új volt, köszi!
Nem igazán tervezek JBL cuccot venni, de másnak még hasznos lehet az infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Találtam róla videót szóval valós a dolog.