Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz csƵ #12740 üzenetére

Igen, sajnos valóban rossz a kínézet. A Dockinra még jó volt ránézni is, de a Motiom Bom valahogy ronda lett. Reméljük a Motiom Boom utodja valami elfogadhatobb kinézetett kap majd. + A másik nagy gond hogy a borítása ez a filléres vékony műanyag.
    Még a budget király W-King D8 is masszívabb műanyag borítást kapott. Hát Remélem a ronda fogantyút elhagyják, és inkább a opcionális szíj legyen a hordozhatóság jelképe.
    Nyilván egy hangszórót az ember a hangjáért vesz, viszont biztos vesztettek pár vevőt a ronda külalak végett. :U

A Motion Boom oldalán már írtam nekik javaslatot hogy tudom elképzelni a specifikációt.
    Személy szerint fizetnék 50 dollár többet is ha valóban az pénz nemében jelentősen javulni a felszereltség.

Motiom Boom+/Motion Boom Plus2 stb. A név nem számít-. :U
    Bluetooth 5.0 APTX Codec
    50-60 Watt D-Class erősitő (Hűtőbordás)Opció.
    2 utas hangrendszer, 2X75mm Woofer/2X Twitter
    A Ronda hordoható fül elhagyása és lecsatolható szijas megoldás.
    3X26650-es cella akku gyanánt, hogy remekül bírja akku időben is.
    Talán még a 3,5mm-es Jack alzat is vissza jöhetne, de egy Micro SD kártya olvasó se kerülne + költségbe. :) Mert ha csak hátterzajnak kell egy hangszóró, akkor nem tartom jó ötletnek a 8-12 órás folyamatos Bluetooth kapcsolatot. Így a telefon felhasználása is korlátozott.

A Nagyobb Woofereket azért gondoltam mert lényegesen több basszust tudna produkálni,és jelentősen mélyebbre is tudna menni. Az Onyx Studio 3-4 75mm-es Drivereket kapott,de a hangját a mély is erős basszus azért rendesen érződik. De ha ettől nagyobbat kap egy hajszálal se volna probléma, egy 8 cm woofer még jobban tolná a mélyeket.

Esetleg még gondoltam arra is hogy a VIfa Helsinki/Doss Sound XL mély nyomóiból lehet 2-őt használni. Azok igazi Wooferek, és valóban elég mélyre tudnak menni a méretűkhőz képest.
    Ha ezt egy gyártó kivitelezi elérhető áron, akkor mondhatjuk valóban eljön a hordozható méretű hangszórók "Deep Bass királya"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés