- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #15169 üzenetére
A Tribit azért más ligában játszik, mint a Dockin.
Ettől függetlenül izgalmas kérdés, hogy D Fine+ 2 ~165 Eur-ért vagy ~170 Eur-ért StormBox Blast.#15170 bakosadams
Nagy mákod lehetett, bár így is kérdés, hogy a "tax"-osat rendelted, vagy a simát. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bakosadams #15162 üzenetére
Én itt ~113e Ft-ért látom még ha minden "store" kupont be is kattintok. Hogy lett neked ebből 83e Ft? Vm. extra kuponnal?
"Itthon 110e azért annyit mar nem adtam volna ki érte."
Nem is kellett volna. Amazon-on magyar címre (ld. szab120 linkjét) 87e Ft, osztrákra pedig ~67e Ft. Utóbbi azért tényleg elég jó ár ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bakosadams #15160 üzenetére
Honnan vetted te az Ali-n 83e Ft-ért? Dobnál egy link-et?
Ali-ról mondjuk én azért nem vettem volna ilyet, mert a garanciát gyakorlatilag képtelenség érvényesíteni. Csak az elején van - fejből nem tudom pontosan - valami 30-45 napod, amig még "Mr. Ali-n" áll a dolog (ha vm. gebasz lenne). Utána az eladó jófejségén múlik minden, de a visszaküldés (tetemes) összegét jó eséllyel neked kell állni. Ja, ilyenkor a vámmal is kell valamit kezdeni ... -
<Adamsky>
nagyúr
Az EU-s shop-ban, is van a Boom-ra -35 Eur most, és a szállítás szerintem onnan olcsóbb (5 Eur). Nem kattintgattam végig, de amazon-nál általálban több a szállítás, ill. ott - ha külföldre megy, akkor - előbb levonják a hazai Áfa-t, majd megy rá a magyar (a szállítási díjjal terheltre). All in all meglepődnék, ha a végén olcsóbb lenne az amazon.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
CoroStar86 #15138 üzenetére
" ... bármilyen jack kapcsolaton keresztül ezt csinálja."
Úgy érted, hogy több kábellel is próbáltad? Mi a helyzet bluetooth-on keresztül? Illetve ezt a jelenséget az első pillanattól produkálja, vagy csak egy ideje? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dhampir #15116 üzenetére
Ez nem Mi Box, ami állandóan látható, és "párosodásra kész"
Eleve sok hangszórónál direkt van "pairing mode", így csak akkor tudsz rá csatlakozni. Ha abban a pillanatban a szomszéd mondjuk gyorsabb lenne, akkor elvileg, de ugye még akkor mindig ott van a reset, és újabb párosítás. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #15113 üzenetére
"Nálam jó a link ... "
Nem tudom mi volt tegnap (a levegőben), de nem ment (most jó).Tronsmart: szubj. vélemény, de nálam eleve kapufa, ha egy hordozható hangszórón külön kell a hangerőt állítani a telefontól.
" ... a gyári hangképek közül állítgathatott volna ... "
Nézted a méréseit, ill. amit mond utána? Ha nem, érdemes ... hát ezért nem kapcsolja be pl. a "bass mode"-ot, és a "3D-t".
Az ilyenek miatt - meg mert én még nem hallottam jó véleményt Tronsmart hangszórókról - kerülöm a márkát nagy ívben. Egyébként érdemes megnézni Oluv videóját is a Tronsmart Studio (!!) hangszóróról, amit úgy popsiz el a Tribit és az Anker is, hogy rossz hallgatni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
darkmann #15105 üzenetére
"Itt is mindenki azt írta, hogy kell az EQ neki, hogy legyen igazi mély basszus."
Melyiknek? A Boom-nak? Tuti nem. Abból bizony ez jön ki, amit hallasz (hellyel-közzel) a videóban. Sőt ennél azért picivel szvsz. jobb is lehet, mert komolyabb összegben fogadni mernék, hogy a csóka, csak benyomta az "extrabasszt", oszt' heló. Custom EQ-val picit finomítható.
A feltételek olyan szempontból voltak egyenlőek, hogy - legalábbis nekem úgy tűnik, hogy - "out of the box" vizsgálta mindhárom hangszórót. Igazából ez épp a Boom-nak nem kedvezett, mert hozzá app - és ezzel EQ - is jár, míg a másik kettőn "csak" mélyhangkiemelő gomb van.
A tuti majd az lesz, ha esetleg Alan ráveszi magát (én már elültettem a bogarat a fülébe), hogy vegyen (vagy kérjen) egyet. Ő olyan körülmények között és alapossággal tesztel, hogy abban nem sok kifogást lehet találni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gyulank #15099 üzenetére
" ... mi mivel kompatibilis? Szóval mi van, ha a telefonon régebbi ... "
A bluetooth szabvány lefelé kompatibilis, szóval olyanba nem fogsz belefutni, hogy egy új - mondjuk bt. 5.x-es - hangszóró ne szólaljon meg a telefonodról. Egyébként milyen készülékről is beszélünk? Csak mert én pl. még mindig egy P10-et használok ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dhampir #15089 üzenetére
Az upgraded változat - remélem nem hagyok ki semmit - az alábbiakkal több / jobb
• TWS (ha kettőt veszel, akkor össze lehet párosítani, de akár 1 régit, 1 újjal is)
• type-C csatlakozó (a régin micro-USB van)
• audio-book mode (vagyis nem csak normal, és XBASS van)
Hangzásban nincs különbség, csak egy kicsit "fésültek" rajta. -
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
"Árban is maximum ilyesmire gondoltam." - akkor szerintem ne is nézelődj tovább! Kicsinek épp nem kicsi, de nem nem is vészes (jár hozzá fain vállpánt). A súlya viszont a méretét meghazudtolóan abszolút nem vészes. Hangerőre senki sem panaszkodott, szóval szerintem be fogja hangosítani az öltözött (és fel fogja spanolni a srácokat
)
Ja, az eu.soundcore-ról rendeld! -
<Adamsky>
nagyúr
Ne már ilyen csumpi oldalról tájékozódjunk!
... ill. te elhiszed, hogy 4 óráig kell tölteni azt, ami aztán 2 óráig képes szólni? És ezt van ember, aki így megvenni? O.K. utóbbi költői volt, mert hülye az akad, na.#15048 Cold5
Öltözőbe, minek hangszóró?Biztos azért nem tudom, mert sose jégkorongoztam
-
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Doky1988 #15015 üzenetére
A Motion Boom Plus-ból nekem egy dolog kellene az AUX (ami a "sima" Boom-on nincs). Örülök, hogy neked bejött, de nekem - ahogy írtam - overkill lenne (a Boom-ot se hajtom "koppra").
Még mindig várom a "csoda hangszórót" a Soundcore-tól aptX / LDAC / LHDC támogatással és olyan csipogókkal, amik nem a hangerő, hanem a tisztább hangzás miatt kerülnek bele.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
st6969 #15005 üzenetére
"Lehet, hogy mégsem kell EQ." - te tudod, ti tudjátok, de szerintem ez - ill. a app - az egyik erőssége a hangszórónak. Én pl. nem egy helyen használom. Garázsban, - ott ahol lenni szokott - ha úgy használnám, ahogy pl. a lakásban, akkor szinte hallgathattatlanul túl sok mély. Bele kell nyúlni az eq-ba.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nobela #15002 üzenetére
"Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett." - nem is mondtam, hogy helyett (ill. lehet nem voltam egyértelmű). Szóval, ha nincs (nincs?) a Raiffeisen-nél virtuális bankkártya, ami az ilyen esetekre való (a "rendes", fizikai kártyámmal én sem orosz-ruletteznék), akkor ajánlott melegen a Revolut (és persze külföldi utak alkalmával, esetleg egy Curve-el megtámogatva). De, ez már nagyon-nagyon off. A lényeg, hogy úton a hangszóró, és remélem tetszeni fog
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nobela #14994 üzenetére
" ... jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották."
Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?
Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés.Végül sikerült megrendelni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nepszter1 #14986 üzenetére
Nem vagyok nagy rajongója a márkának, de ebben az esetben - figyelembe véve a felhasználás körülményeit - a Groove jobb választás lehet. Többen - kis plusz eq. beállítást követően - elégedetten használják.
#14987 nobela
Mi az, hogy letiltotta a kártyádat? Mi, mi? Nem értem
... a 80-as számok tudtommal díjmentesek. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nepszter1 #14984 üzenetére
" ... 25 euró környékén ... "
Ennyiért én rámennék egy Soundcore Mini-re. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nobela #14979 üzenetére
... és említsük meg a garanciát is. Sajnos ez sem minden esetben a hazai beszerzés felé billenti a mérleget. Egy itteni fórumtárs ugyanis úgy járt, hogy a hazai forgalmazó beadta a kulcsot (PCLand), és hiába volt még a termékére garancia, kenhette a hajára.
Ezzel szemben az eu.soundcore nagyon korreket garanciális téren is. Sajnos van tapasztalatom.Motion+ : itt a méret / ár(/teljesítményt) kell figyelembe venni. Innen nézve ez egy nagyon korrekt (szerintem még) hordozhat kis hangszóró, amin, ha nem edm.-ot akarsz hallgatni, akkor nagyon szépen tisztességesen képes szólni. Nem outdoor hangszóró. Arra inkább a Boom való, vagy még inkább a Boom Plus.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ha hívnak telón akkor ez lehalkul ... " - nem csak ez, bármi. Ilyenkor a telefonod átteszi az "audio focus"-t a hívásra. Nem ismerem a Go3-at, de ha van rajta mikrofon, akkor kihangosítóként is tudod majd használni.
#14967 st6969
Nem tudod másik eszközzel kipróbálni? Jó lenne a "láncban" a hifi-t, és a telefont is (felváltva) kicserélni. Lehet bebizonyosodna a cuccról, hogy hibás. Nem hiszem, hogy - normál esetben - ne tudná a vonalbemenetnek megfelelő jelerősséget Annyira nem gagyi márka az UGREEN.
Ha pedig hibás, akkor minél hamarabb panaszt kell tenni "Mr. Ali"-nál. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Majom19 #14963 üzenetére
"Ennyiért mennyire best buy?" - nem tudom. Én a Plus-t nem figyeltem, mert az nekem hangerőben túl sok, minőségben pedig nem hoz semmilyen pluszt.
Rémlett, hogy valaki itt vásárolt egyet "bf." akcióban. Meg is találtam. Doky1988 130Eur-ért vette, szóval ennek fényében eldöntheted, hogy neked jó-e a 140. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #14959 üzenetére
Igen. Német Áfa mínusz, szállítás Magyarországra, és erre az egészre jön rá a magyar Áfa. Kattintgasd végig! Nem éri meg amazon-ról rendelni. Kb. soha. Az Eu-s shop mindig olcsóbb.
#14955 Majom19
Nem akarom a véredet szívni (tudom ezzel mégis azt teszem), a tavaly év vége felé, mikor kb. mindenhol a legjobb akciók vannak, akkor csíptem meg egyet én is 64,99 Eur + száll. (5 Eur). Ennél én nem láttam se előtte, se azóta olcsóbban, sehol.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
st6969 #14950 üzenetére
Igen, van app. Talán még a dobozán is hivatkoznak rá (QR-kód), de itt a link. Letöltöd, és rögtön lesz pár gyári beállítás, meg csinálhatsz pár custom EQ-t, ami helyszíntől és felhasználástól (hangerő) függően váltogathatsz. Frissítheted a firmware-t (tuti fel fogja dobni, mert nemrég jött rá új), kikapcsolhatod a ki-be kapcsoló hangot, ja meg távolról kikapcsolhatod a hangszórót. Azt hiszem ennyi.
Én a gyári EQ-n felül már másikat nem használnék (vagy-vagy), mert ahogy Gixxer88 is írta, könnyen túlvezérelheted, és akkor torzítani fog. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #14934 üzenetére
" ... sztereo tér kicsit megborul ... " - igen, ha jól emlékszem, akkor ezt említette csupán, de ez nem az eltérő hangolásból adódik. Mondjuk, ha TWS, akkor azért én inkább két újat vennék.
#14935 ← ezt nem értem. Ezt veszed (és mi az, hogy "2-re"?) vagy árulod, hogy két újat vegyél? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #14930 üzenetére
Ahogy Bici is írta, nincs. Oluv pl. anno egy régit kapcsolt össze egy újjal TWS-ben. Nem említette, hogy bármi különbség lenne. Szerintem az a hangszóró szinte tökéletesen be van hangolva. Egyszerűen abból a méretből, ill. hangszórókból nem lehet többet kihozni. Driver-t pedig úgy látszik nem cseréltek, csak csatlakozót, és a fw.-hez nyúltak picit hozza (van e-book mód pl. ha jól emlékszem).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14907 üzenetére
" ... ugy 3m lehet a hatótáv." - ejj, és ezt nevezik ők távirányítónak?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Micsoda dilemma!
Én is a Go+ Play-t tartanám meg. Nem tudom mennyiért vetted, de egy időben csak ment fel az ára (most is kb. 120e Ft). Utódja nincs, hasonló hangszóró sincs a piacon. Én a Studio-t biztos eladnám, és valószínűleg a kis Sony-t is. De, ugye ezek az én "igényeim". -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Endless #14871 üzenetére
Soundbar helyettesítésére (csak arra) vegyél másik soundbar-t. Ahogy előttem írták, ez méretéből fakadóan nagyon nem TV alá való. Arról már nem is beszélve, hogy - mivel keskeny - nagyon egy pontból sugároz. Utóbbi okán - ha van helyed - 100× inkább egy Edifier R1700BT vagy R1280DB, - ha pedig nincs - Logitech Z407 vagy Logitech Z533 2.1 (ebben nincs bt.)
#14876 pècsimunkás
Az ugye meg van, hogy az Edifier D12-ben nincs akksi? Ez a leteszed, bedugod a konnektorba, és jó időre otthagyod kategória. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tomszli11 #14852 üzenetére
A leírtakból én arra következtetek, hogy a telefonnal lesz valami ...
A típus alapján én meglátogatnám a topic-ját, és ha nem tud senki sem segíteni, akkor csinálnék egy gyári visszaállítást.#14851 llwynog
" ... meg kellett EQ-zni hozzá, hogy jól is szóljon ... " - igen, az Anker / Soundcore cuccai sajnos (? - ez valakinek előny, másnak nyűg) ilyenek." ... így "set it and forget it" - én azért nem törölném az app-ot a helyedben. Elhelyezéstől függően ugyanis a mélyekbe nem árt belenyúlni. Legalábbis az én tapasztalatom ez.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
st6969 #14835 üzenetére
Többé-kevésbé osztom hcol7 véleményét. Vagyis neked / nektek - főleg a teraszos használat miatt - talán jobb lenne a Boom. Nekem egyébkét van mindkettő. A Boom-nak jobb a basszusa, viszont vannak olyan zenék (pl.: klasszikus, vokális, ahol nincs vagy nem tűnik fel a "sub" régió hiánya), amik azért a Motion+ -on szólnak jobban. Szóval kicsit a hallgatott zene típusán - EDM vagy az előbbiek valamelyike - is múlhat a választás. "Outdoor" viszont kell a basszus, mert az az, ami zárt tér híján a leghamarabb tűnik el.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
darkmann #14829 üzenetére
"Van egy tronsmart T6 Plus upgraded edition-öm ... "
Annál tuti, hogy 100× jobb. Találtam egy teardown videót a YT-n róla. Elég impresszív az, amit belezsúfoltak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
darkmann #14827 üzenetére
YT-n nem találtam túl sok (hasznos) tesztet róla. Még itt írnak róla a legtöbbet.
Én nem vagyok valami nagy Tronsmart fan, de erről alapvetően jókat olvastam. Izgalmas lenne hallani, hogy mit tud egy Soundcore Boom-al szemben. Elvileg (papíron) jobb: 4 hangszóró, 3 passzív membrán, NFC, aux, sd-card, pendrive, "disco lights" ... szóval mindent is tud. Tégy egy próbát, és meséld el nekünk milyen!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Laslow #14823 üzenetére
"Fontosabb a szép hangzás mint a nagy hangerő."
Még mindig Tribit MaxSound Plus (nem tévesszen meg a cím ez az), vagy Tribit Xsound Go (kisebb, olcsóbb). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KaiotEch #14818 üzenetére
"Azt mondod? Lehet meg kéne próbálni ... "
Meghallgattad az összehasonlítást? Az SRS XP500-as hangja eléggé vékonyka (100% hangerőn pláne). Hogy melyik a hangosabb? Ezt "innen" nehéz eldönteni. Egyikről sincs (én legalábbis hirtelen nem találtam) teljesítmény adat a neten.
A lényeg, hogy én - ha b@szó party hangszóró kellene, akkor - vagy Partybox Encore Essential-t vennék, vagy spórolnék kicsit és egy Partybox 110-et. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #14805 üzenetére
A DLX Willington-os csatornán pont van összehasonlítás. A Partybox Encore-on a tetején / hátul vannak még ilyen plusz potik, amikkel a mikrofonokat (2db jár hozzá) lehet kevergetni meg még ki tudja mit. Hangzásilag nincs különbség. Talán az Essential-nek kisebb az akkumulátora ... mintha még ez hangzana el a videóban.
#14806 KaiotEch
Te tudod. Ez lehet nem robbantja a fejed a hangerővel, de lerugja a veséd a basszussal (ami a Sony-ban hallhatóan kevesebb) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KaiotEch #14800 üzenetére
A Sony (party) hangfalaitól én sose voltam lenyűgözve (de más se nagyon). Mondjuk itt gyorsan hozzátenném, hogy YT-s tesztekre alapozom a véleményem. Erre persze lehet azt mondani, hogy tessék élőben meghallgatni, - és ebben van is valami, - de azért van a YT pár olyan jó minőségű binaural felvétel, ami alapján - egy jobb fülessel - össze lehet kóstolni a hangfalakat. Itt pl. egy SRS XP500-at egy Partybox Encore Essential-el ...
Én utóbbit venném. Az Alzan most ~87e Ft. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
OnLy16 #14770 üzenetére
Állítólag a EVOLVEO Armor 01 (vagy 02) ill. a Tronsmart Groove elég jó üzemidőt tud (esetleg carl18-ra írj rá ... mintha neki lenne / lett volna mindkettő ...)
Az ár miatt érdemes megnézni Ali-t ...
Na, közben úgy látom, hogy az EVOLVEO felejtős, mert kb. sehol sem kapni.#14772 Lami66
Én sem tudok ilyenről, de ha az ember két ilyen cuccot (amit link-eltél) összeköt, akkor akár az is megoldható, amit cipofuzo87 szeretne (bt. forrás → két külön bt. hangszóróra) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #14765 üzenetére
Elég kevés infó (a YT-n pár nem túl jó minőségű review-t találtam) van róla, de én ennyi pénzért, ill. ha party hangszóró kellene, én tuti JBL Partybox 110-et vagy JBL PartyBox Encore-t vennék. Szvsz. jó eséllyel mindkettő "(le)mossa" a Neo Plus-t.
ui: B.U.É.K. mindenkinek!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ugyanazt a zenét?
... de kb. mindegy is. Ez nem a app-on múlik. A rendszer, ill. a bt. nem tudja. Elvileg 5-től (vagy 5.2) felfelé a szabvány szerint adott két forrás párhuzamos megszólaltatása, mégis nagyon kevés gyártó készüléke (telefon) tudja.
A "problémát" egyébként inkább a másik irányból szokás közelíteni. Vagyis a hangszórókba szoktak olyan "party mode"-ot tenni, amely több - akár teljesen különböző (de azonos gyártótól származó!) - hangszóró összekötését teszi lehetővé.
... ill. ott vannak a multiroom hangszórók. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #14757 üzenetére
" ... az új 70USD."
Ez - ami "papíron", kedvezményekkel 72€ - a valóságban nekem 90.24€-ra jön ki magyarországi szállítással. Szerintem nem érdemes amazon-ról rendelni. Tapasztalatom szerint nincs olyan, hogy olcsóbbak lennének, mind a gyártói oldal."Én élőben vetettem össze a kettőt ... "
Mondjuk akkor több / jobb tapasztalatod lehet, mint nekem. Én csak Alan tesztjeit néztem / hallgattam meg, valamint pár random YT reviewer-ét."Ahogy emeled a hangerőt, úgy jön ki a különbség köztük ... "
Igen, ezt - max. kicsit máshogy megfogalmazva - írtam én is." ... inkább harsányak a Boom Plus magasai ... "
Nem tudom, hogy mikor "tesztelted", de az elején kifejezetten bántó volt a hangzása. Volt benne "egy tüske", amit szerencsére később korrigáltak." ... mintha több magas lenne benne ... " - ezt a nagyobb hangerő okozhatja. De, ha megnézed Alan méréseit, látni, hogy nem megy magasabbra. Ezt egyébként ő is elmondja.
A legérdekesebb (korábban link-eltem) a 2db Boom vs. Boom Plus, amiből az jön át, hogy a Plus ugyan kicsit többet tud mélyben, de összességében a két Boom jobb / tisztább "zeneibb". -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tobika1 #14752 üzenetére
"Szerintetek megéri lecserélni ... "
Nekem biztos nem érné meg, mert amennyivel drágább, annyival nem ad többet még 1×, nekem). A Plus, annyiban két dologban "plusz": hangerő és a line in. Ha utóbbira szükséged van, ill. előbbiben kevésnek érzed a Boom-ot, akkor neked lehet megéri.
Most épp 84,99$ vs. 149,99$ -ról beszélünk. Nemrég viszont a Boom csak 64,99 $ + 5 $ (szállítás) fájt pl. nekem. Akkor anno 2db Boom-ot is vehettem volna egy Plus áráért és még marad is. Erre lehet azt mondani, hogy az két eszköz, de lehet azt is, hogy TWS-be legalább úgy, ha nem jobban (nagyobb sztereó tér) szól. Szóval nem egyértelmű a döntés ...#14753 Doky1988
A vezetéknél nincs jobb, stabilabb, stb. Persze lehet, hogy egy bt.-s dongle-el se lesz számottevő (filmhez OK, de játékhoz nem) késleltetés, de fel kell készülj arra is, hogy igen.#14754 Cyborg
" ... mélyebb, magasabb ... "
Ezzel vitatkoznék. Alan tesztjeit nézegetve - de legfőképp hallva - nagyon max. a picit több méllyel értek egyet. De ez is olyan, hogy max. fej-fej mellett jön ki, ill. nagyobb hangerőn (ahol a Boom esetleg már kevés). A Plus-ban a csipogók pedig a nagyobb hangerő miatt kellettek, és azért, hogy a mély hangszórók picit mélyebbre tudjanak menni. Semmivel sincs benn több magas, vagy tisztaság a hangjában.
"The product is refurbished ... " - viszont mint fentebb írtam, nemrég alig volt drágább (ill. szállításal talán még olcsóbb is) közvetlenül a gyártótól az új. -
<Adamsky>
nagyúr
Félreértettél! Én a Boom-ra írtam, hogy inkább vennék (de most még nem tervezek) abból kettőt - pláne ilyen áron - mint 1db Boom Plus-t.
" ... érdekelne hogy párban mit szólhat."
Hogy legyen némi elképzelésed. 2× Boom vs. 1 Boom Plus+ freki menet
ui: Alan sajnos nagyon el van tűnve ... pedig nagyon megnéznék tőle egy Devialet Mania tesztet
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Értem amit mondasz a leosztásról, és igazat is adok ezzel kapcsolatban. Mindazonáltal itt-ott én érzek "némi zavart az erőben".
JBL: csak party hangszórói vannak, kb. egyféle hangzással (utóbbi gagyi 3 sávos EQ-val). A portfólia egészen komoly. A kis púderdoboz méretű cucctól a szekrény méretűig van minden.
H/K: ők kellene, hogy a minőséget képviseljék, nem? Na, náluk van egy-két mono (!), hordozható (?) hangszóró. EQ tudtommal egyikben sincs. A Go+Play-nek évek óta nincs utódja. Nem lenne rá igény? Nem hiszem el! Ahogy írod, olyan mintha a H/K vegetálna.
Egyébként bánna a tököm, ha Samsung néven hoznák ki a Go+Play utódját, de jó lenne valami ami betömi a rést a tucat, "villogós" bt. hangszórók és a drága, sok embernek igazából tök felesleges multiroom hangszórók között. -
<Adamsky>
nagyúr
Ebben az összehasonlításban pl. nem érzem a Studio 7-et annyival jobbnak (ha egyáltalán ...). Plusz a Blast-ban van egy elég jó EQ, amivel a helység akusztikájához is hozzá tudod állítani a hangzást. Igaz nekem pont nem kell a hangerő (ekkora), de ugye a Blast hangosabb (és max. hangerőn is elég jól tartja a mélyeket).
Az Onyx sorozatnak, ill. a H/K-nak nem tudom megbocsátani, hogy nem képes egy jó és hordozható sztereó hangszórót összedobni. -
<Adamsky>
nagyúr
"Közvetlen a kettőt összehasonlító videót eddig nem találtam ... "
Én se, de a hallottak alapján én az XSound Mega-t - szigorúan a mélyek mennyisége szempontjából - a Motion+ és a Boom közé tenném." ... hogy lágyabb, kevésbé ütősek a mélyeik." - érdekes, amit írsz. Van a YT-n ez a Gedeon csávó, aki hifi-s (ezt most szó szerint kell érteni, mert nála minden motyó a több 100e ill. milliós kategóriába esik) vonalon szokott úgy beszélni a zenéről, mint egy borkóstoló a borról.
: ilyen, meg olyan a lecsengése a zenének, testes, tolakodó, stb. (vissza se tudom idézni, érdemes megnézni pár videóját).
Nos a lényeg, hogy ott szerintem van (lehet) értelme ilyen finomságokba belemenni. Ezeknél a bt. hangszóróknál viszont szerintem nem. Itt vagy lemegy elég mélyre (és ez nem összekeverendő azzal, hogy a mély-közepet megtolják, aztán olyan mintha) vagy sem.
A Soundcore-ok - teszem hozzá - sajnos nem mennek igazán mélyre.
Ezt én azért nem nevezném Soundcore specifikus hangzásnak, mert a fej- és fülhallgatóinál nincs ilyen gond. Ott persze könnyebb ezt megoldani, de szemlátomást a bt. hangszórós vonalba egyébként sem tesznek egy ideje olyan energiát / pénzt, mint a TWS-ekbe.
Szóval, ha most mély kell, akkor StormBox Blast (vagy mondjuk a Devialet Mania "picit" többért)
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #14603 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi volt, de most ennyi, és ennél nem hiszem, hogy olcsóbb lesz (infláció, deviza ...). #14604 → ez nem ugyanaz. Van az XSound Go, és a MaxSound Plus. Előbbi van az iPon-on, korábban viszont te a MaxSound Plus-t link-elted. Igen az amazon-on a címben nem ez van. Évek óta képtelenek javítani.
Az amazon-on ez az XSound Go. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #14599 üzenetére
Esetleg: SoundCore Boost
előny:
• app.
• custom EQ
• picit teltebb hangzás
hátrány:
• EQ-val babrálni kell, hogy jól szóljon
• nincs rajta line-in -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
poncso86 #14578 üzenetére
... és @kolyok32
40e-et ne adjon már egy Uboom L-ért, ha ~24e Ft-ért is megvehető.
Vagy ~33e Ft-ért (még 1 napig van kupon!) Motion Boom. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lalikiraly #14573 üzenetére
Két formátumban van fenn ez a videó. Az egyiknél a hang sima 44.1 kHz 16 bit-es AAC, a másiknál 48 kHz-es 32 bit OPUS. Ez utóbbi azért elég jó, de messze nem lossless. És hiába 48 kHz és 32 bit, de a bitráta nem tűnik magasnak. Szóval attól függően, hogy mivel, ill. min hallgatod azért lehet jobb és rosszabb is (pont a hang).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14567 üzenetére
" ... szebb a hangzás Windows alatt ... "
Akkor ott valami "bezavar" - most épp jó irányba - a hangzásba.#14569 Lalikiraly
YouTube-on "24 bites Audiofil zenék"?Link-elj már egyet légy szíves!
"A telefonok a fasorban sincsenek sajna."
Azért ezt nem mondanám. Windows alatt csak SBC, és aptX van. Se AAC, se LDAC, se LHDC. Codec-et nem lehet váltani, ahogy a részletesebb beállításokhoz sem fér hozzá. Szóval én inkább fordítva mondanám. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alias12345 #14538 üzenetére
Ezt passzolnám, mert én még nem rendeltem innen. Most a checkout-ra rányomva látom, hogy miről beszélsz. Tényleg van "free" szállítás, plusz itt nekem bedobott még egy kupont, amivel a vége már csak 187,39$. A shipping terms-ben nem látok semmit erről a "free" küldésről, úgyhogy ha tutira szeretnél menni, akkor írsz nekik, de szerintem 99%, hogy ennyi a vége, mert EU-s warehouse-ból jön a cucc (ld. shipping terms)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alias12345 #14536 üzenetére
" ... jobb ennél, és olcsóbb?" - nem vagy picit telhetetlen?
Az amazon-on most épp van rá 20€-s kupon vagyis ~212€. A gyártó oldalán ha jól látom 207,39$ + 5$ a szállítás. Utóbbi elég jó ajánlatnak tűnik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14503 üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14501 üzenetére
"... ennyi pénzért világbajnok..."
Engem az a beígért 5 óra üzemidő egy picit aggasztana...
Mennyi lehet ez gyakorlatban, 3-4? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Csaby25 #14498 üzenetére
Szerintem senki nem látott még ilyet, ezért nem kaptál választ. Szvsz. a legegyszerűbb, ha veszel egyet, kipróbálod, és ha nem tetszik visszaviszed (Lidl-ben ez elég könnyen megy).
" ... hasonló árban vagy olcsóbban hasonló minőséget?"
Itt - ezen az árszinten, főleg mostanság - szvsz. nem érdemes minőségről beszélni, mivel ez mondjuk egy évvel ezelőtt kb. az 5e Ft körüli kategória lehetett. Örülni kell, ha szól, és ha bírja egy évig. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Doky1988 #14483 üzenetére
" ... az aksi gyengeség miatt, de szerintem mérföldekkel szebben szól ... "
A gyenge akkumulátorral - szerencsére - nem függ össze a hangminőség. Valamint azt szerintem senki sem vitatja, hogy a JBL cuccai nem a hangminőségről szólnak, ill. hogy a Go+Play még mindig "büntet", pedig nagyon "nem egy mai csirke".
A Motion Boom Plus nem egy rossz hangszóró, de a H/K után csalódás lesz.
" ... jó lenne vétel előtt meghallgatni ... " - elvileg van valami X nap visszaküldési lehetőség, de ezt szerintem megspórolhatod, ha van egy jó fej- vagy fülhallgatód, és rákeresel a YT-n ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
korion #14479 üzenetére
Úgy látom ez a klasszik "működik, majd meghal" probléma. Mondhatnám úgy is, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Szvsz. - mivel mindent (is) megpróbáltál és mégsem "gyógyult meg" - irány a bolt (vagy posta, ha online lett rendelve).
Egyébként van TWS-es topic, de ott se hiszem, hogy mást fognak neked mondani. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
4264adam #14470 üzenetére
Életemben nem hallottam még ilyen JBL Go hangszórót (talán az 1-est, de nem ilyen "tesztelői szemmel"), de hallottam pár kicsi ill. kisebb speaker-t, így én már nagyjából be tudom lőni, hogy milyen méret alá nem akarok menni (mert az nekem nem lesz jó).
A Xiaomi és a Go hangszórójának összemérése azért nem fel, mert nagyon más kategória a kettő. Aki Go-t keres, az szeretne egy tényleg kicsi, és akár - szó szerint - zsebre vágható hangszórót. Ebben a méretben pedig - legyünk őszinték - már komoly kihívás vm. "zenei minőséget" összehozni. Az biztos, ha én egyik reggel mégis úgy ébrednék, hogy nekem ilyen kell, akkor én a Tribit StormBox Micro 2-re mennék rá. Igaz, az már 60$, de hát itt jön be az, amit mondtam: legyen kicsi, olcsó, és szóljon jó. A három nem igazán fog egyszerre teljesülni...
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a hangja szerintem zseniális."
Félre ne érts, de nekem csak az a meglepő, hogy Te meg vagy lepődve ezen.
Neked ugye MB-odvanvolt, aminél egy picit komolyabb (ill. inkább hangosabb) a MB+. Nos ez utóbbira tesz rá egy elég komoly lapáttal a Stormbox Blast. Mondom ezt úgy, hogy élőben még nem is hallottam, de szerintem jó eséllyel az összes jobb minőségű binaural felvételt meghallgattam a YT-n. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ph_5.5 #14460 üzenetére
Én egyelőre úgy vagyok ezekkel a hangszórókkal, hogy ezek alapvetően - mily' meglepő - hangszórók. Szóval - ha szükségem lenne ekkora teljesítményre - én bizony (igaz kissé fogcsikorgatva) a Tribit-et is megvenném. Mert ha valaki esetleg kiröhögné, az kb. addig tartana, míg be nem kapcsolom (aztán jönne a hú b@+)
Egyébként a bt.-s hangszórók piaca eléggé pang szerintem. Nagyon ritkán jön ki új termék (a TWS-ekhez képest mindenképp), de ha mégis, az ritkán szól nagyon (a szó mindkét értelmében).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ph_5.5 #14457 üzenetére
"Persze... a JBL meg túlárazott." - ez sajnos ilyen. Kicsit ez a melyik ujjamba harapjak?
Egyébként a Tribit StormBox Blast-ot láttad már?
... és ha erre a hangszóróra azt mondom, hogy olyan vagy még jobb (ez persze már kicsit zenei ízlés kérdése is) mint a JBL BoomBox?" ... és nem pl Daciát vezetni ... " - csak a bt. hangszóróknál sok esetben már nem itt tartunk, hanem ott, mint egy-két jóféle koreai autó esetén. Utóbbiaknak még mindig alig van presztízse, de ma már nem egy alkalommal szorongatnak meg nagy márkákat vagy épp popsizzák is el őket.
#14455 Doky1988
Szerintem keress rá a YT-n. Nem egy jó minőségű binaural felvétel akad, amin a Boom Plus-t tesztelik. Röviden: nem egy JBL BoomBox (vagy épp Tribit StormBox Blast), de épp szégyenkeznie sem kell. A kezdeti hibáit (15 kHz-es "tüske", megszoruló passzív membránok) mára javították. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #14456 üzenetére
Annyira csak, hogy már jó régen hallottam róla blutooth hangszóró témában. Biztos, hogy nem gagyi v. kamu cég.
Az más kérdés, hogy TWS-ek terén mennyire vannak top-on. Én eddig nem is tudtam, hogy olyanjuk is vanSzóval lehet, hogy ezek csak valamilyen átcímkézett fülesek (ettől persze még lehet jó, de ugye messze nem ugyanaz a kategória, mint mikor egy gyártó saját maga fejleszt vm. terméket)
"Szerk.: A füles topikpban is kèrdeztem erre a cuccosra ... "
Ja, láttam, onnan jövök.Szóval esetleg folyt. köv. ott ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Nikomode #14438 üzenetére
A JBL PartyBox Encore-t ugyan picit fölötte van a 130e Ft-nek, de elég jókat hallottam róla. Ami viszont jóval a 130e Ft alatt van, és ugyan megjelenését tekintve küzd némi kihívással (értsd: szvsz. ronda), de az egyik legjobb ár/teljesítmény viszonyú hangszóró (JBL BoomBox-tól innen) az a Tribit StormBox Blast. És most már végre kapni is lehet. A német amazon-on most ~90e Ft.
-
<Adamsky>
nagyúr
Az Earfun Uboom egy 360°-os mono speaker. Más kérdés, hogy ha kettőt veszel belőle, akár jobb is lehet, mint a Motion+. Mckay fórumtársnak még kábeles/analóg módban is összejött a sztereó hangzás (nem csak bt.-n TWS-el).
Majd megpróbálom tesztelni valamikor a Motion+ mikrofonját, de ezektől a hangszóróktól ilyen szempontból csodát nem várnék.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... feljebb kéne lépni a motion+ -tól." - akkor szerintem itt nagyot kell "ugranod".
Én legalábbis nem látok semmit a Motion+ és mondjuk a Harman Kardon Citation 100 között. Ja, ott van még a Studio sorozat ... de ezek mindegyike mono, sokkal drágább, ill. nagyon más liga. Szóval az ilyen "olcsó", de nem noname vonalon szvsz. nincs igazi alternatíva, csak sokkal drágábban... (pl. ami az előbbieken kívül eszembe jutott: Vifa Helsinki).ui: esetleg egy H/K Go + Play?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #14416 üzenetére
" ... nem találok semmi infót róla."
A szokásos, "sokat mondó" bug fixes. Én bátran feltettem. Rosszabb nem lett, de jobb se. Bu-og pedig 1000 éve nem tapasztaltam. Szóval ...
Talán Alan leteszteli (szokása) majd, szóval, ha biztosra akarsz menni, akkor várj még pár napot. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
HornedReaper #14412 üzenetére
"Használt GGMM M4 ... "
Mivel gondolom új ára nincs, és mert most mindennek (is) felment az ára, lehet annyiért (vagy még többért) mint amennyiért vetted. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
7Heads Drago #14400 üzenetére
Ár / méret / teljesítmény szempontból szvsz. a SoundCore Boost a 20e Ft körüli kategóriában szerintem egy jó választás.
#14406 carl18
" ... a Motion Plus annyira tőkéletes?" - állítottam én ilyet?#14407 Gixxer88
" ... kevésbé bazári ... "
OFF, de láttad már a 2023-as BMW M2-t (előröl, hátulról). Ehhez képest már szegény Tribit-nek is van esélye a Reddot-ra. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14404 üzenetére
" ... de valamit valamiért ... " - sajna ilyen ez a pop-szakma
Vagy mondhatnám úgy is: kis pénz, kis foci.
Engem eddig egyetlen hangszóró külseje rettentett el a vásárlástól, az pedig a Tribit StormBox Blast. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14402 üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14397 üzenetére
"az a fogyasztás mérő nagyon jo tud lenni-mi a tipusa?"
Szerintem ez lesz az: VIRONE EM-4(GS) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolt008 #14391 üzenetére
Hi!
Örülök, hogy alapvetően bejött a cucc. Ettől a mérettől - ahogy írod is - nem szabad csodát várni (szerintem ebből más gyártó sem tud többet kihozni).
A "welcome tone" kikapcsolható rajta? Emlékszel, innen indult a beszélgetésAz EQ-val egyébként érdemes olyan szinten babrálni, hogy én pl. a Motion+ hangszórómnál a 150 Hz-es csúszkát hol megtolom (+3-5 dB), hol pedig lehúzom (0-1 dB) attól függően, hogy hol van a hangszóró (Azért, hogy ne "döngjön" a hangja. A 80 Hz-et nem nagyon szoktam babrálni.).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14374 üzenetére
" ... ezt nem is néztem ... " - ilyenem is van / volt (megkapta az unokatesóm).
Előnyök:
• egész emberes hangja van a méretéhez képest
• TWS ("összeköthető" másik ilyennel)
• app control (EQ, különböző beállítások)
• kicsi, kompakt
• powerbank-nak is használható
Hátrány (lehet):
• Windows alatt csak egyik irányba (hangszórón állítva) ment a hangerő állítás
• nincs rajta AUX
• eléggé "koppra" kell tolni a magasakat, de akkor sem lesz annyira tiszta mint a Motion+W-King D8: nem próbáltam (engem hidegen hagy), de itt jókat olvastam róla, Alan is dicsérte. Szvsz. az egyetlen jó W-King (hú, mit kapok majd ezért
)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14366 üzenetére
Elég gatya minőség, de talán még így is hallani a Tribit fölényét. És itt egy nem kicsi ~135-150e Ft Sony van mellé téve. Szvsz. igazából ez nem is feltétlen a Tribit nagyszerűségére mutat rá, hanem arra, hogy a Sony mennyire nem képes egy jó hangszórót összehozni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14370 üzenetére
Én Tronsmart-ból jót még nem hallottam. Illetve azoktól a reviewer-ektől sem, akinek adok a szavára. Legutóbb (az se most volt) Oluv tesztjét néztem és hallgattam meg a Tronsmart Studio-ról. 2.1-es rendszer, belül ilyen nagyon firnyákos(nak tűnő) kamra rendszer ... na, gondoltam majd most ... hát, nem.
Én kerülném a helyedben a márkát, bár Tronsmart Bang-ról Peaceliker egész jókat mondott.
30e Ft alatt szerintem nincs nagy varia: Motion+, bár az a baj, hogy az is 30+ még kuponnal is. A Soundcore 3 egy nagyon pici hangszóró. Lehet jó, de nem tudom, hogy hangerőben mik az igényeid. Nagyon más liga, mint a Motion+ vagy épp a DOSS-od. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14363 üzenetére
" ... de elég méretes és nehéz."
Hát, barátom, erről beszéltem. Több basszust szeretnél, ami a hangerőskála végén se fogy el, jó üzemidővel? Ennek ára van. Minimum a súlyban. Ha pedig szeretnéd a legkönnyebb, legerősebb, leg-leg ... akkor pedig árban is. Ehhez jobb lesz hozzászoknod. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14361 üzenetére
" ... X10-1 ami sokkal mélyebben játszik ... " - a sokkal szóval vitatkoznék, de igen, mélyebbre képes menni.
" ... nagy durranás ... " - megtörtént. Úgy hívják Tribit Stormbox Blast. Annak, aki a külsejével meg tud barátkozni, ma a legjobb választás: van hangerő, van basszus, és a vége felé sem "fogy el". Ja és az akkumulátora is tisztességes. Nehéz? Az bizony. De, aki mást várt, az nincs tisztába azzal, hogy mi kell az előbb említettek eléréséhez.
"Még Oluvnak írták ... "
Ez szerintem nem rajta múlik. Az Earfun szerintem nem akar belépni abba a kategóriába, ahol most a Soundcore és a Tribit játszanak. Neki jó a belépő szint.
Oluv-nak inkább az előbb említett két márka valamelyikével kellene felvenni a kapcsolatot. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14358 üzenetére
"Ez egyénenként változik ... "
Én sem állítottam mást, ill. leírtam, hogy nekem mi." ... Xtreme 3 hangerőbe elég jól oda verte ... "
Az UBoom L-t? És ebben mi olyan meglepő? A történet másik része, hogy az JBL-ek másról sem szólnak mint a nagy hangerőről és a velőtrázó mélyekről. Jól csinálják. A fiatalok sokszor más se kell. Az EDM muzsikánál nem kell "szeparáció" és különösebben térhatásra is szükség.X10: Igaz volt már téma - és én akkor is írtam neked, hogy szvsz. nem egy nagy gurítás (pláne, ha hozzávesszük, hogy neked a Boom nem jött be) - de látom nem hagy nyugodni a dolog úgyhogy ... szerintem neked venni kell egyet.
ui: ami izgalmasabbá teheti a vásárlást, hogy úgy látom van belőle "updated" verzió: x10-1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest