Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Igen, az a lényeg, hogy olyan zenére akarok ébredni, amit én választok
Vagy legalább egy nagyobb választékéból hangoknak. De a legjobb egy playlist lenne random játszva
Amúgy a bluetooth hangszóróval azaz egyik baj, hogy kikapcsol x idő után, tehát azt nem tudja, hogy csak a bluetoothon hagy energiát, ami meg nem sokat fogyasztana.
Adamsky: nézegettem ezeket amiket linkelsz, de nekem nem derült ki, hogy most azt tudja e, hogy nekem tetsző zenére ébreszt, vagy hogy megy ez, mert ha jól értem az ébresztőt azt a hangfalon állítja be az ember. Szóval nem tudom mennyire testreszabható ez a rész. Meg persze ekkor kell venni egyet
szóval a legjobb az lenne ha lenne valami szoftveres megoldás már meglévő cucchoz.
Egyébként ilyen amazon echo dot is jó lehet erre asszem, csak nem látom világosan, mennyire testreszabható ez a rész. Meg vannak ilyenek amiket láttam még: , mi smart clock, vagy ilyen qingping. csak ezeket sem értem hogy működik pontosan.
amúgy melyik soundcore működik hálózatról? Ez úgy van értve, hogy nem használja közbe az aksit? Ha ez így van, akkor ez miért ne lenne jó hosszútávon?
Egyébként pont veszek új telót, ami még szóbajön, hogy a régi teló sim és wifi nélkül és ráteszem a zenét vagy appokat ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő