- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Igen, az a lényeg, hogy olyan zenére akarok ébredni, amit én választok
Vagy legalább egy nagyobb választékéból hangoknak. De a legjobb egy playlist lenne random játszva
Amúgy a bluetooth hangszóróval azaz egyik baj, hogy kikapcsol x idő után, tehát azt nem tudja, hogy csak a bluetoothon hagy energiát, ami meg nem sokat fogyasztana.
Adamsky: nézegettem ezeket amiket linkelsz, de nekem nem derült ki, hogy most azt tudja e, hogy nekem tetsző zenére ébreszt, vagy hogy megy ez, mert ha jól értem az ébresztőt azt a hangfalon állítja be az ember. Szóval nem tudom mennyire testreszabható ez a rész. Meg persze ekkor kell venni egyet
szóval a legjobb az lenne ha lenne valami szoftveres megoldás már meglévő cucchoz.
Egyébként ilyen amazon echo dot is jó lehet erre asszem, csak nem látom világosan, mennyire testreszabható ez a rész. Meg vannak ilyenek amiket láttam még: , mi smart clock, vagy ilyen qingping. csak ezeket sem értem hogy működik pontosan.
amúgy melyik soundcore működik hálózatról? Ez úgy van értve, hogy nem használja közbe az aksit? Ha ez így van, akkor ez miért ne lenne jó hosszútávon?
Egyébként pont veszek új telót, ami még szóbajön, hogy a régi teló sim és wifi nélkül és ráteszem a zenét vagy appokat ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest