- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #16066 üzenetére
"Erre gondoltam èn is
." - a kérdező viszont tutira nem.
Teljesen átérzem a problémáját. Nemrég egy Orion kazettás-magnóról szóló hír alatt fejtegettem, hogy mennyire szög egyszerűek (értsd túlságos buták) lettek a zenehallgatásra szánt készülékeink.
Akkor az egyik pont, amivel megpróbáltam az érvelésem alátámasztani, hogy ma egy olyan egyszerű dolog (amit a Panasonic magnóm, és a Technics midi tornyom is tudott), elalváskor egy időzítőt beállítva magától kikapcsol (sleep), majd reggel ugyanígy be (timer), az a mai bt. hangszórók mellett szinte kivitelezhetetlen.Vannak persze bt.-s ébresztőórák, de kevés közte a minőségi cucc. Én eddig kettőbe futottam bele: H/K Citation Oasis, JBL Horizon.
Egyébként - elvileg - az általam birtokolt két Soundcore hangszóró is támogatja a hálózatról történő üzemeltetést (így akár bekapcsolva is hagyhatnám őket egész éjszaka, hogy aztán reggel arról szólaljon meg. pl. a rádió), de hosszútávon nem hiszem, hogy jót tenne neki.
Nálam mondjuk ezt az egész problematikát zárójelbe tette, hogy okosórát hordok (így abban is alszom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest