Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #16066 üzenetére
"Erre gondoltam èn is
." - a kérdező viszont tutira nem.
Teljesen átérzem a problémáját. Nemrég egy Orion kazettás-magnóról szóló hír alatt fejtegettem, hogy mennyire szög egyszerűek (értsd túlságos buták) lettek a zenehallgatásra szánt készülékeink.
Akkor az egyik pont, amivel megpróbáltam az érvelésem alátámasztani, hogy ma egy olyan egyszerű dolog (amit a Panasonic magnóm, és a Technics midi tornyom is tudott), elalváskor egy időzítőt beállítva magától kikapcsol (sleep), majd reggel ugyanígy be (timer), az a mai bt. hangszórók mellett szinte kivitelezhetetlen.Vannak persze bt.-s ébresztőórák, de kevés közte a minőségi cucc. Én eddig kettőbe futottam bele: H/K Citation Oasis, JBL Horizon.
Egyébként - elvileg - az általam birtokolt két Soundcore hangszóró is támogatja a hálózatról történő üzemeltetést (így akár bekapcsolva is hagyhatnám őket egész éjszaka, hogy aztán reggel arról szólaljon meg. pl. a rádió), de hosszútávon nem hiszem, hogy jót tenne neki.
Nálam mondjuk ezt az egész problematikát zárójelbe tette, hogy okosórát hordok (így abban is alszom).
Új hozzászólás Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest