- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Olyan két hónappal ezelőtt gtx560unlock kolléga bemutatta hogyan is kellett volna a Tronsmartnak a T6 Max -ot gyárilag elkészíteni
Na ennek hatására kíváncsiságból berendeltem egy T6 Max-ot+ beszereztem használtan 2db Golf IV magassugárzót. Ugyanúgy kicseréltem a négy magasból (inkább közép?) kettőt, a Golf IV első hangváltós magassugárzóira. Az eredeti 8 ohm-os helyett, ezek 4 ohm-ak, egy kis átalakítás/farigcsálás után szépen bementek a helyükre. Egyenlőre pillanatragasztóval odapöttyintettem, ma fogom műanyagragasztóval körbe ragasztani, aztán mehet vissza a burkolat...
Na de a lényeg,....beszarás, hogy szól
Sziszeg, csilingel, csipog...van MAGAS, közép, és a brutális mély, ami már nem nyom el mindent, hihetetlen, hogy egy ilyen kis beavatkozás, milyen ku..va jó hangszórót csinált belőle...
JBL Xtreme 1/2 kategóriáját simán hozza....+ ennél a Tronsmartnál már nem kell a Samu Adapt Sound-ot sem használnom
...hogy ezt miért nem lehetett így gyárilag, ...no comment
Nagyon nagy köszönet gtx560unlock kollégának aki privátban is sokat segített
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest