- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Czimby #15581 üzenetére
" ... ez a JBL nem igazi stereo ... "
Szerintem épp annyira sztereó, mint a Boom, vagy a Boom Plus. Sőt, azoknál lehet "sztereóbb". Olyasmi lehet, mint a Motion+. Ennek is ha megfigyeled, akkor a hangszórók egy köríven helyezkednek el. A korábban link-el képen a két "emeletes" hangszóró kicsit megdöntve, kifelé szólnak. Tapasztalatom szerint ez nagyon sokat tud számítani.
Az 1db mély pedig lehet simán "sub". Nem tudjuk, hogy mit küld rá az erősítő. Gondolj bele, hogy a most minden Youtuber (mínusz Alan) áétal istenített X600-ban 6 cm-esek a mélyek. Ebben 8 cm-es "közepek" vannak. Én simán el tudom képzelni, hogy arra az ovális mélysugárzóra tényleg csak azokat a mélyeket engedik rá, aminek nincs hatása a sztereó hangzásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest