- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Czimby #15581 üzenetére
" ... ez a JBL nem igazi stereo ... "
Szerintem épp annyira sztereó, mint a Boom, vagy a Boom Plus. Sőt, azoknál lehet "sztereóbb". Olyasmi lehet, mint a Motion+. Ennek is ha megfigyeled, akkor a hangszórók egy köríven helyezkednek el. A korábban link-el képen a két "emeletes" hangszóró kicsit megdöntve, kifelé szólnak. Tapasztalatom szerint ez nagyon sokat tud számítani.
Az 1db mély pedig lehet simán "sub". Nem tudjuk, hogy mit küld rá az erősítő. Gondolj bele, hogy a most minden Youtuber (mínusz Alan) áétal istenített X600-ban 6 cm-esek a mélyek. Ebben 8 cm-es "közepek" vannak. Én simán el tudom képzelni, hogy arra az ovális mélysugárzóra tényleg csak azokat a mélyeket engedik rá, aminek nincs hatása a sztereó hangzásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest