Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
-cobra-
üzenetére
Bár attól is függ hogy van-e készleten ha nincs akkor úgy nem enged lehet rendelni.
#15559cibus
A Motion Boom a maga kategóriájában jól tudja a basszust egyéni EQ mellet 70% hangerőig. De a bass Heavy EQ jelentősen csökkenti az Akku időt.
Nekem nem bírt 10 óránál többet egyéni EQ 55% hangerőn.A Magas se volt olyan tiszta mint ahogy elvártam volna. Azt hittem a Motion Boom lesz a Dockin méltó utodja de nekem nem csinált semmi olyat amiért meg tarhattam volna.
Ha bírt volna fél hangerőn 20-24 órát akkor lehet megtartom.
#15569silver10
Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol.
Egy Budget boomobxnak nevezném, egyni EQ és a 2X90mm woofer adja a mély hangokat.(Bluetooth hangszóró jövő)
Kíváncsi vagyok a JBL Xtreme 4-es mikor jön ha már kiadják.
Talán olyan kialakítást kaphat mint a Boombox 3.
1 Nagy ovális Woofer a hangszóró közepén, +2 Tweeter.
Néha-néha nézzem van-e valami új különleges hangszóró de nincs.
A Tozo PA1-nek le vettem az előlapját és megmértem hány mm-es a a hangszóró mérete.
Valójában 52mm, de a gyártó oldalán azt írja 67mm....... Szép dolog hogy ekkorát hazudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest